Handelsbetingelser

Betaling, forsendelse og retur

Vilkår for forsendelse og reklamation for MILIFE e-shop

Administration

Administration af salg i MILIFE e-shop håndteres af:
MILIFE
Energivej 3,
4180 Sorø
Telefon: +45 58 52 16 00
E-mail: we@mi-life.dk
CVR NR 35832793

Priser

De oplyste priser er ekskl. 25 % moms og forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Forsendelsessomkostninger

Forsendelser sendes via Post Nord eller GLS. Plakater sendes for sig i rør. Forsendelsesomkostningen dækker porto, emballage og administration. Priserne herunder er inkl. moms.

Pakkeforsendelser

Spedition

0 - 2 kg = DKK 110

20 - 40 kg = DKK 502.5

2 - 5 kg = DKK 125

40 - 60 kg = DKK 558.75

5 - 10 kg = DKK 135

60 - 80 kg = DKK 781.25

10-20 kg = DKK 220

 

Levering

Ordre ekspederes hurtigst muligt og i den rækkefølge, vi modtager dem. MILIFE leverer normalt i løbet af 2-5 hverdage i Danmark.
Skulle bøgerne være udsolgt eller skulle en levering blive væsentligt forsinket, sender vi besked til din e-mail adresse.
Hvis det ikke er muligt at levere en vare inden 30 dage fra ordreafgivelse, f.eks. fordi varen er udsolgt fra butikken, så har du ret til at aflyse handlen/aftalen.
Dette sker ved meddelelse til MILIFE på nedenstående adresse. Ved meddelelsen skal oplyses ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Administration af salg i MILIFE e-shop håndteres af:
MILIFE
Energivej 3,
4180 Sorø
Telefon: +45 58 52 16 00  
E-mail: we@mi-life.dk
CVR NR 35832793

Betaling

Betaling hos MILIFE sker ved anvendelse af en sikker server (SSL), hvor oplysningerne som indtastes bliver krypteret. 
Således er du den eneste, som kan læse oplysningerne. MILIFE har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Priser

Alle priser på mi-life.dk er eksklusiv 25 % moms og anført i danske kroner.

Afhentning

Det er muligt at afhente varer efter aftale. Har du oprettet en firmaaftale, vedlægger vi en faktura.

MILIFEs ansvar

MILIFE påtager sig ikke yderligere ansvar end hvad MILIFE er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at du er bekendt med MILIFEs betingelser for forsendelse og reklamation. For at handle med os skal du være indforstået med de betingelser og vilkår der er for alm. handel på nettet.

MILIFE er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet.

Firmaet herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandrer og andre involverede parterkan ikke garantere, at www.mi-life.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. MILIFE kan ikke drages til ansvar for evt. følger, ved anvendelse af www.mi-life.dk, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af utidssvarende computere eller programmer. MILIFE kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.

Vi tager forbehold for enhver fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og uploads på www.mi-life.dk. Betingelserne er gældende fra d. 1. juli 2016.

Din Sikkerhed

Håndtering af personlige oplysninger

I forbindelse med køb af bøger eller andre varer skal du opgive dit navn, adresse, evt. leveringsadresse samt e-mail adresse.
MILIFE registrerer disse oplysninger samt dine faktura i sit kundekartotek. MILIFE videregiver ikke disse oplysninger, men beholder registreringen i 5 år efter Dansk Lov. Som registreret kunde har du mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på we@mi-life.dk.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Skabelon til fortrydelsesret

Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til MILIFEs adresse, eller ved ikke at afhente varen på posthuset. Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købsaftalen.

Den returnerede vare skal være i samme stand som ved leveringen.

Du har som forbruger lov til at afprøve varen indenfor fortrydelsestiden, men du hæfter for den eventuelle værdiforringelse og her bærer vi bevisbyrden.
Som udgangspunkt udregner vi værdiforringelsen ved at finde forskellen mellem den fulde pris og den pris, som varen kan videresælges for. Vi accepterer, at du kan afprøve varen, som var der tale om afprøvning i en fysisk butik. Hvis der sker en værdiforringelse i forbindelse med dette, vil det altså blive fratrukket den pris, du har betalt.

Ved returnering tilbagebetaler vi pengene uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at der gives besked om, at du har fortrudt købet. Vi kan dog kræve, at få dokumentation på, at varen er sendt, inden vi betaler pengene. Hvis vi har en formodning om, at der er tale om værdiforringelse, kan vi vente med at tilbagebetale beløbet til, at varen er kommet retur og blevet vurderet.

Beskadiget emballage

Det kan ske, at du som kunde modtager en vare, der er gået i stykker eller er blevet beskadiget under transporten.Hvis du ser pakken er i stykker ved leveringen, kan du nægte at modtage den overfor postbuddet. Hvis ikke postbuddet er til stede ved modtagelsen, skal du hurtigst muligt indlevere pakken på posthuset uåbnet.Pakken returneres herefter til MILIFE. Hvis du modtager pakken, og først derefter ser at indholdet er i stykker, er det dig som kunde, der skal reklamere.

Du betaler returneringsomkostningerne.

Med mindre du har modtaget en fejlagtig eller defekt vare, betaler du selv leveringsomkostningerne.

Returvarer skal sendes direkte til
MILIFE
Energivej 3,
4180 Sorø
Telefon +45 58 52 16 00
E-mail: we@mi-life.dk

Reklamation

Hvis du har modtaget en vare behæftet med fejl, skal du hurtigst muligt reklamere til os og gerne telefonisk, så vi kan aftale det videre forløb. Ved reklamation oplyses fakturanummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Tilbagebetaling

Ønsker du at returnere en vare efter aftale med MILIFE bliver den medsendte faktura krediteret. Såfremt du har anvendt betalings- eller kreditkort ved købet, bedes du venligst oplyse os om dit kontonummer så vi kan sætte beløbet ind på din bankkonto.

Licensaftaler og Copyright

Enhver mangfoldiggørelse af tekst, illustrationer eller andre produkter fra MILIFE er forbudt i henhold til Lov om Ophavsret. Forbuddet gælder alle former for mangfoldiggørelse ved trykning, fotografering og elektronisk databehandling. Mangfoldiggørelse af materialer fra MILIFE er kun tilladt, når de er dækket af særlige licensaftaler.

Brugerlicens til enkeltpersoner og organisationer

Licensaftaler med enkeltperson eller en virksomhed til materialer købt gennem MILIFE, giver kun tilladelse til personligt og internt brug. Materialerne må ikke anvendes, gengives eller distribueres i forbindelse med nogen form for kommerciel anvendelse eller til nogen form for kommerciel træning, kursusvirksomhed eller uddannelse på noget sted.

En enkeltpersons brugerlicens er ikke en distributionslicens.

Kommerciel arbejdspladslicens

Denne licens tillader kun brugen af MILIFE materialer på en specifik arbejdsplads (svarer til en afdeling). Medarbejdere, der arbejder på denne specifikke arbejdsplads, må anvende materialerne, kopiere dem til interne kurser og uddannelse, samt til almindeligt brug i A4 format. Alle andre formater erhverves gennem MILIFE.
Alle medarbejdere på denne specifikke arbejdsplads (afd.) kan anvende materialerne.

Rettigheden til gengivelse og distribution kan ikke overføres til andre arbejdspladser, selv om de er del af samme virksomhed. Hver enkelt arbejdsplads og dens medarbejdere skal have deres egen kommercielle arbejdspladslicens og skal anerkende de samme licensaftaler. Hver enkelt arbejdsplads (svarer til en afdeling) i samme virksomhed skal erhverve en kommerciel arbejdspladslicens for at kunne anvende værktøjet eller dele af MILIFEs materialer. Når denne licens er erhvervet, må medarbejderne på denne specifikke arbejdsplads anvende materialerne, kopiere dem til interne kurser og uddannelse og til almindeligt brug. Alle medarbejdere i afdelingen kan anvende materialerne.
En kommerciel arbejdspladslicens er ikke en distributionslicens.

Kommerciel licens

MILFE udbyder ingen kommerciel licens.

Klagemuligheder oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klagelsøgning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

For forbrugere, der er beboende i et andet EU-land, kan EU-Kommisionens online klageportal benyttes.
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse we@mi-life.dk