fbpx
Søg
Close this search box.

Vi tilbyder gratis tilpassede forløb for at hjælpe med at opnå de ønskede resultater.

Tilpassede forløb

Flere skoler og ledelser har behov for særligt tilpassede udviklingsforløb af forskellige årsager. Krav og kontekst er forskellig fra skole til skole, fra kommune til kommune, og vi kan udvikle særlige udviklings- og uddannelsesforløb for alle faggrupper både med og uden vores grundkoncepter. 

Vi har arbejdet som ledelses- og organisationskonsulenter i erhvervslivet og har mange års erfaringer med skræddersyede udviklingsforløb. Vi tager altid konkret udgangspunkt i kundernes særlige situation og kultur og arbejder hen imod de specifikke værdier og strategiske målsætninger. 

I MiLife regi har vi erfaringer med særligt skræddersyede forløb på flere forskellige skoler og klassetrin fx indskolingen i folkeskole, udskolingen i fri fagskole, flere ungdomsskoler og FGU. 

Kontakt os på tlf. 5852 1600 eller e-mail [email protected] for en uforpligtende samtale om jeres behov og mål. 

Få MiLife ud på jeres skole

MiLife er for alle elever, og vi kommer gerne ud på jeres skole – fx til et forældrebestyrelsesmøde, et forældre- eller lærermøde – hvis I har brug for mere viden eller sparring omkring MiLife og er nysgerrige på, hvordan koncepterne og abonnementerne kan bruges på jeres skole. Kontakt os også, hvis I har brug for hjælp til at starte et forløb op eller søger inspiration til en afklarings- og beslutningsproces. 

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife