fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Complexity

Metalog Complexity er et teambuilding værktøj til at træne, hvordan ledere er nødsaget til at koordinere teams, trods manglende informationer for at afslutte deres arbejde med succes.

Udfordringen Complexity fra Metalog teambuilding er koordinering trods manglende informationer. Denne teamøvelse er specifikt designet til ledertræning og team workshops.

I den virkelige verden skal ledere ofte træffe beslutninger på baggrund af meget få informationer. På trods af manglende informationer er de nødt til at danne og koordinere teams hvis opgave er at afslutte deres arbejde med succes.

Complexity hjælper dig med at genskabe denne proces og gøre det bogstaveligt for deltagerne. Den giver dig mulighed for at demonstrere, hvilken effekt forskellige lederskabsstile har på gruppens effektivitet, og på hvor godt gruppen magter at organisere sig selv i deres teamwork. Øvelsen giver en overraskende forståelse af de indbyrdes afhængigheder i team, og har derfor lærerig for alle grupper.

Sådan gør du
Et arbejdsteam får et par kryptiske ledetråde om opgaven, de skal løse: De skal “klikke” på 30 “hjemmesider” på “Internettet” inden for meget kort tid. Ledelsesteamet kan ikke yde direkte støtte, fordi hele handlingen foregår et andet sted. Kun ved dygtigt at motivere leveringsteamet vil det lykkes dem at udvikle den optimale proces. Og jo mere de forsøger at løse problemet, jo større bliver præstationspresset. Vil arbejdsteamet formå at løse denne opgave af enorm betydning for virksomheden? De har kun et forsøg mere…

Indsatsområder og resultater

  • Selvorganisering: håndtering af tidspres, udvikling af løsning strategier
  • Teamudvikling: hvordan organiserer et team sig uden direkte kontakt med ledelsen? Hvordan håndterer det tid, kvalitetskontrol og feedback?
  • Lederskabstræning: afklare afhængigheder i organisationen, samspillet mellem ledelsesgrupper og operative grupper, give feedback, identificere forskellige ledelsesstile

Complexity

DKK 3.050,00 ekskl. moms
DKK 3.812,50 inkl. moms

Varenummer: 9260
Deltagere (min/opt/max): 10/15/20
Tid (ekskl. diskussion): 45-90 minutter
Plads: 10 x 15 m
Indhold: 30 plastikkort (plexiglas, 8×8 cm, 8 mm tykke) med tallene trykt I rødt, et stopur, 15 meter reb, en detaljeret instruktion.
Dimensioner: 34 x 25 x 12 cm
Vægt: 4,5 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife