fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

KataPult

Det helt nye træningsredskab er en træfsikker øvelse til uddannelse og coaching af organisationer.

3 teams skal hver konstruere en kataput, som gør øvelsen anvendelig på mange forskellige indsatsområder. Specielt inden for optimering af performance og teamkoordinering samt ved opgaver med fokus på vedvarende forbedringer som Lean og Six Sigma.

Rækkeviden af katapultens skud er op til 10 m. Katapulten er konstrueret så der er forskellige slyngeindstillinger og dermed kan skudafstanden varieres.

Sådan gør du
Der er en lang række muligheder afhængig af hvad der skal trænes:

  1. Performance: Få så mange bolde som muligt transporteret via die 3 katapulter over en given strækning og inden for en given tid. De 3 team fastlægger selv hvilke mål de skal opfylde med hensyn til hvordan boldene skal afsendes og hvordan de optimerer processen for at opfylde deres fælles mål.
  2. Samarbejde: De 3 teams placerer sig i rummet, så bolde kan blive skudt imellem katapultene i en trekant. Hvert hold har et stykke flipover papir som de anvender som anvendes som mål for skud fra de øvrige teams. For hver bold der lander i målet giver det et point for det skydende hold, men også et point for det modtagende hold. Så denne version er især velegnet til teams og organisationer, hvor balance og samarbejde inden for systemet spiller en rolle.
  3. Lean og Six Sigma træning: De talrige variabler på Katapulterne påvirker kvaliteten af hvert skud og flyveafstanden. Ved at analysere variablerne efter hvert skud er det muligt at optimere resultaterne for de kommende skud, så øvelsen kan anvendes som et redskab til at synliggøre løbende forbedringer og i forbindelse med en Six Sigma uddannelse, eller flow i forbindelse med Lean ved at reducere variation og fejl i processen.
  4. Æg varianten til udendørs brug: Hvis du ønsker at prøve noget udsædvanligt kan I opbygge en indsamlings enhed til at æg. Opgaven er at ægget skal ramme og opfanges intakt. Men først skal skuddet testes og justeres optimalt med bolde, og derefter et det tid til at forsøge med det første æg!. Det anbefales at øvelsen sker udendørs.

Indsatsområder og resultater

  • Team samarbejde – Indgå og ændrer aftaler mod et fælles mål.
  • Kommunikation, udvikle kreative løsninger
  • Håndtere forandringsprocesser – at indsamle og integrere ideer til optimering, løbende forbedringsproces, progressiv udvikling af nye procedurer, flexibilitet
  • Lederskab – effektiv og målrettet fokuseret facilitering, motivering, bevare overblik, styre optimeringsprocesser
  • Projektledelse – Planlægning og gennemførelse af et projekt, delmål, arbejde under tidspres, vidensdeling, rollefordeling, arbejde med kompleksitet
  • Kvalitets management – planlægning, fastlæggelse og kontrol af kvalitetskriterier.

KataPult

DKK 10.400,00 ekskl. moms
DKK 13.000,00 inkl. moms

Varenummer: 9310
Deltagere (min/opt/max): 6/12/24
Tid (ekskl. diskussion): 20-60 minutter
Plads: Et stort rum på mindst 80 kvadrat meter
Indhold: 3 katapult sæt med materialer til 3 teams, 1 detaljeret instruktionsmanual og leveres i 3 tøjsække.
Dimensioner: 70 x 36 x 18 cm
Vægt: 16 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife