fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

KultuRally XXL

Kulturer bygger på regler – beskrevne eller uskrevne. Uanset om vi taler om landekultur, virksomhedskultur eller afdelingskultur, så er der regler for hvilken adfærd vi udviser og hvordan vi taler med hinanden.

I denne øvelse bliver du trænet i, hvordan du takler og reagerer over for ”udenlandske” regler.

Sådan gør du
Øvelsen begynder meget enkelt. Deltagerne sidder fordelt ved flere borde og varmer op til ved at øve, hvordan man spiller med specialudviklede terninger, og også få styr på reglerne i spillet.

Efter et stykke tid er det ikke længere tilladt at tale og øvelsen starter. Efter et stykke tid skal nogle af deltagerne skifte bord.

Hvad de ikke ved er, at hvert bord har forskellige regler om hvordan man spiller spillet! Ude af stand til at tale er de nødsaget til at affinde sig med den mærkelige situation, dvs. enten lære de nye regler eller »indføre« deres egne.

Dette “kultur” chok er en rigtig øjenåbner. Deltagerne oplever derved, hvordan det føles at være i et nyt miljø, og hvad det kræver at finde ud af begå sig der.

Indsatsområder og resultater:

  • Interkulturel kommunikation: beskæftiger sig med nye mennesker, forståelse “fremmede kulturer, beskrevne og uskrevne regler
  • Team Development: udvikling af fælles regler (som ved sammenlægning af to afdelinger eller danne et nyt hold), start af skoleåret, indstilling til regler.
  • Håndtering af nye betingelser: udvikling af nye strategier, orientering i en ny situation under vanskelige omstændigheder

KultuRally XXL

DKK 3.450,00 ekskl. moms
DKK 4.312,50 inkl. moms

Varenummer: 9380
Deltagere (min/opt/max): 8/12/16 (op til 35 med KultuRally XXL)
Tid (ekskl. diskussion): 20-25 minutter
Plads: Ca. 60 m² til 4 borde (eller 7 borde ved XXL) og med pæn plads mellem bordene.
Indhold: 14 terninger,  700 mønter, 35 plastik bægere, instruktoner til 7 borde, 1 detaljeret instruktør manual.
Dimensioner: 39 x 33 x 12 cm
Vægt: 4 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife