fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

MeBoard

MeBoard blev udviklet af en international coaching team af eksperter fra Storbritannien, Italien, Tyskland og Tyrkiet.

Det er et meget fleksibelt arbejdsredskab for coacher og konsulenter, men også for undervisere og formidlere inden for personlighed udvikling.

Det tilbyder en let adgang til “tunge” spørgsmål i coaching, hjælper med at visualisere og støtte til at udvikle mål og visioner, hjælper med at oversætte interne problemer i synlige og handlingsrettede konkrete skridt, der giver adgang til følelserne, skaber klarhed og støtter aktiveringen af ​​personlige ressourcer, udløser WOW effekt og giver adgang til at arbejde med roller, værdier osv.

Praktisk:

MeBoard kan placeres fladt på bordet eller hængende, fx på en flipover eller på en dør.

Fremgangsmåde:

Hvert udviklingsteam havde udviklet deres egen version af anvendelsen af MeBoard, som vi kan beskrive:

  • Rolle Coaching: De fire sektorer er overskrevet med personlige roller, såsom far, leder, ven, forretningspartner. Følgende er det vigtigt at hver rolle at finde 3-4 kendetegner billeder og tilføje korte beskrivelser af hver. Ved afslutningen af ​​en meget stærk adgang til ressourcer og værdier, der har en vigtig funktion i alle roller. Denne fremgangsmåde kan føre frem til et centralt billede i midten.
  • Mål-Coaching: De fire sektorer er skrevet med uret ordene: “formål”, “ressourcer”, “hindringer”, “De første skridt”. I samme rækkefølge går vi på jagt efter billeder og beskrivelser af disse vilkår. Et resumé ved afslutningen hjælper til at finde et fælles billede, der er placeret i centrum af MeBoards.

MeBoard

DKK 4.450,00 ekskl. moms
DKK 5.562,50 inkl. moms

Varenummer: 9360
Indhold: Foldbart visualiserings bord, 70 magnetiske billeder, 16 skrivebare magnetisk tavler, 2 kroge til ophængning, 1 detaljeret instruktion og bæretaske.
Dimensioner: 53 x 28 x 9 cm
Vægt: 3,5 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife