fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

StrangeWorld

Teambuilding øvelsen Strange world fra Metalog er en kultur simulation af (kulturelle) perspektiver, da der er skabt to mini-kulturer med mulighed for at undersøge, hvordan de blev formet og hvad der driver dem.

Gennem denne kontrast bliver det tydeligt, at den kulturelle prægning uløseligt påvirkes af værdier og holdninger.

Sådan gør du

Deltagerne deles i 2 grupper, som placeres i hver sit rum. Opgaven er at de nu skal udvikle deres egen kulturelle identitet i henhold til specifikke krav, således at de får deres egne ritualer, værdier og måder at opføre sig.

Når mini-kulturerne er færdigudviklet, får observatører fra den anden gruppe mulighed for at udforskning livsformen, så de kan udvikle en “rejseguide” til deres egen gruppe.

Læringen kulminerer når ”rejseguiden” præsenteres af observatørerne i deres egen gruppe. Under fremlæggelsen vil der være mange udbrud af aha eller hahah, da mange fordomme og forudfattet meninger vil blive opdaget, når det afsløres hvad der ligger bag ved de ritualer, værdier og adfærd, som den anden gruppe udviser.

Denne to-kultur simulation vil bringe imponerende læring til grupperne om hvordan “kulturelle briller” opstår og viser værdien af at forstå og respektere mennesker med en anden adfærd end en selv.

Indsatsområder og resultater

  • Interkulturel kommunikation – at arbejde med værdier, isbjerg modellen, integration af udlændinge, forberedelse til et besøg i udlandet
  • Håndtering af migrationsspørgsmål – forholde sig til fordomme og stereotyper, forståelse mellem kulturer, integration, kulturel dialog.
  • Organisationsudvikling – samarbejde mellem afdelinger, fusion af nye virksomhedskulturer, udvikle følsomhed over for andre perspektiver

StrangeWorld

DKK 1.150,00 ekskl. moms
DKK 1.437,50 inkl. moms

Varenummer: 9200
Deltagere (min/opt/max): 6/16/20
Tid (ekskl. diskussion): 45-75 minutter
Plads: 2 adskilte rum, så deltagerne ikke kan høre eller se hinanden
Dimensioner: 15 x 15 x 20 cm.
Vægt: 300 g

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife