fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

TeamNavigator

At starte en workshopdag på en meningsfuld måde er afgørende i ethvert succesfuldt team eller kommunikationsfokuseret proces.

Overrask dine kursusdeltagere med TeamNavigator! TeamNavigator giver dig mulighed for at starte dagens program med en interaktiv aktivitet, hvilket ryster gruppen sammen, øger samarbejdet og giver en positiv teamoplevelse og erfaring – lige fra start.

Eller du kan anvende TeamNavigator senere i et program for teamwork træning eller lederuddannelse.

Sådan kan du gøre
Alle deltagere danner en cirkel rundt om TeamNavigatoren. Hver person tager en eller to af snorene, som styrer en holder med en pen.
Målet er at flytte pennen rund på et ark papir og tegne en vilkårlig form, fx firmaets logo. En anden mulighed er at trække pennen igennem en labyrint, eller at facilitatoren har skitseret en vej.

Navne kompas
Deltagerne tegner sig vej gennem seminardagen efter linjerne i en labyrint. De oplever både hurtige fremskridt og støder på potentielle bump på vejen.
I stedet for at give hinanden retningen på den sædvanlige måde (“op”, “ned”, “venstre”, “højre” osv.), må deltagerne kun bruge hinandens navne (“Lidt mere mod Julia og Tom”).
Dette er en usædvanlig måde at lære navne på, der adskiller dit seminar fra alt, hvad deltagerne har set før. Facilitatoren kan også forberede papirarket på forhånd med faciliteringskort halvt skjult i slidser. Hver gang pennen lander på et kort, afslører træneren et af dagens emner.

Førerhund
4–6 deltagere får bind for øjnene. De andre går i spidsen og koordinerer mundtligt tegneaktiviteten. De “blinde” oplever vigtigheden af at dele væsentlig information. De “seende” opdager, hvor meget præcise instruktioner hjælper til den fælles succes.
Temaer og resultater

  • Kom godt i gang: en sjov og nem energizer til at lære navne, aktivere teamet og skaber holdånd
  • Teambuilding: lær at kommunikere med fokus på mål, samarbejde og identificere indbyrdes afhængighed.
  • Lederskab: træning i at kommunikere effektivt og præcist, motivere gennem information og skabe tillid.

TeamNavigator

DKK 5.400,00 ekskl. moms
DKK 6.750,00 inkl. moms

Varenummer: 9270
Deltagere (min/opt/max): 6/10/30
Tid (ekskl. diskussion): 15-45 minutter
Plads: 1 x 1,5 m bordplade
Indhold: 1 TeamNavigator spilleplade i bøgetræ med 18 snore (3 mm x 1,2 meter – aftagelig), 10 x A2 labyrint ark, 1 pen og 1 detaljeret brugsanvisning.

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife