fbpx
Søg
Close this search box.

Handels- og betalingsbetingelser

Administration

Administration af salg i MiLife e-shop håndteres af:

MiLife ApS
Energivej 3,
4180 Sorø

Telefon: +45 58 52 16 00
E-mail: [email protected]

CVR nr. 35832793

Bankforbindelse
Sparekassen Danmark
Konto 9070 0001505459

Priser
De oplyste priser på milife.dk er ekskl. 25 % moms og forsendelsesomkostninger og anført i danske kroner. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

 

Betalingsbetingelser ved køb af undervisningsmaterialer

Vilkår for betaling, forsendelse og reklamation for MiLife e-shop

Forsendelsesomkostninger
Forsendelsesomkostningen dækker porto, emballage og administration. Forsendelser sendes via Post Nord eller GLS. Plakater sendes for sig selv i rør, og priserne følger gældende takster hos henh. Post Nord og GLS.

Levering
Ordre ekspederes hurtigst muligt og i den rækkefølge, vi modtager dem. MiLife leverer normalt i løbet af 3-7 hverdage i Danmark.

Skulle bøgerne være udsolgt, eller skulle en levering blive væsentligt forsinket, sender vi besked til din e-mailadresse. Hvis det ikke er muligt at levere en vare inden 30 dage fra ordreafgivelse, f.eks. fordi varen er udsolgt fra butikken, har du ret til at aflyse handlen/aftalen. Dette sker ved meddelelse til MiLife på [email protected]. Ved meddelelsen skal oplyses ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Betaling
Der kan betales via EAN, og faktura sendes elektronisk med 30 dages betalingsfrist, eller der kan betales med følgende kort: Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard og Maestro.  Ved køb af fysiske produkter trækker vi pengene fra dit betalingskort i forbindelse med afsendelse af din bestilling. Ved køb eller tilmelding af kursus trækker vi pengene fra dit kort 30 dage før afholdelse af kurset eller senere. Betaling hos MiLife sker ved anvendelse af en sikker server (SSL), hvor de indtastede oplysninger bliver krypteret. Således er du den eneste, som kan læse oplysningerne. MiLife har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Afhentning
Det er muligt at afhente varer efter aftale.

MiLife ansvar
MiLife påtager sig ikke yderligere ansvar, end hvad MiLife er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at du er bekendt med MiLife betingelser for forsendelse og reklamation. For at handle med os, skal du være indforstået med de betingelser og vilkår der er for alm. handel på nettet.

MiLife er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet.

Firmaet herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at www.milife.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. MiLife kan ikke drages til ansvar for evt. følger, ved anvendelse af www.milife.dk, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af utidssvarende computere eller programmer. MiLife kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. Vi tager forbehold for enhver fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og uploads på www.milife.dk. Betingelserne er gældende fra d. 1. juni 2020.

Din sikkerhed

 Håndtering af personlige oplysninger
I forbindelse med køb af bøger eller andre varer skal du opgive dit navn, adresse, evt. leveringsadresse samt e-mailadresse.

MiLife registrerer disse oplysninger samt dine faktura i sit kundekartotek. MiLife videregiver ikke disse oplysninger, men beholder registreringen i 5 år efter Dansk Lov. Som registreret kunde har du mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. Mail på [email protected].

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Skabelon til fortrydelsesret

Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til MiLife adressen, eller ved ikke at afhente varen på posthuset. Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købsaftalen.

Den returnerede vare skal være i samme stand som ved leveringen.

Du har som forbruger lov til at afprøve varen indenfor fortrydelsesperioden, men du hæfter for den eventuelle værdiforringelse, og her bærer vi bevisbyrden. Som udgangspunkt udregner vi værdiforringelsen ved at finde forskellen mellem den fulde pris og den pris, som varen kan videresælges for. Vi accepterer, at du kan afprøve varen, som var der tale om afprøvning i en fysisk butik. Hvis der sker en værdiforringelse i forbindelse med dette, vil det altså blive fratrukket den pris, du har betalt.

Ved returnering tilbagebetaler vi pengene uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at der gives besked om, at du har fortrudt købet. Vi kan dog kræve, at få dokumentation på, at varen er sendt, inden vi betaler pengene. Hvis vi har en formodning om, at der er tale om værdiforringelse, kan vi vente med at tilbagebetale beløbet til, at varen er kommet retur og blevet vurderet.

Beskadiget emballage
Det kan desværre ske, at du som kunde modtager en vare, der er gået i stykker eller er blevet beskadiget under transporten. Hvis du ser pakken er i stykker ved leveringen, kan du nægte at modtage den over for postbuddet. Hvis ikke postbuddet er til stede ved modtagelsen, skal du hurtigst muligt indlevere pakken på posthuset uåbnet. Pakken returneres herefter til MILIFE. Hvis du modtager og åbner pakken, og først derefter ser, at indholdet er i stykker, er det dig som kunde, der skal reklamere. Med mindre du har modtaget en fejlagtig eller defekt vare, betaler du selv leveringsomkostningerne.

Returvarer skal sendes direkte til
MiLife
Energivej 3,
4180 Sorø

Reklamation
Hvis du har modtaget en vare behæftet med fejl, skal du hurtigst muligt reklamere til os og gerne telefonisk, så vi kan aftale det videre forløb. Ved reklamation oplyses fakturanummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Reklamationsret er 2 år ved køb af fysiske produkter.

Tilbagebetaling
Ønsker du at returnere en vare efter aftale med MiLife bliver den medsendte faktura krediteret. Såfremt du har anvendt betalings- eller kreditkort ved købet, bedes du venligst oplyse os om dit kontonummer, så vi kan returnere beløbet til din bankkonto.

Copyright
Enhver mangfoldiggørelse af tekst, illustrationer eller andre produkter fra MiLife er forbudt i henhold til Lov om Ophavsret. Forbuddet gælder alle former for mangfoldiggørelse ved trykning, fotografering og elektronisk databehandling. Mangfoldiggørelse af materialer fra MiLife er kun tilladt, når de er dækket af særlige skriftlige aftaler.

Klagemuligheder oversigt og links
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klagesøgning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For forbrugere, der er beboende i et andet EU-land, kan EU-Kommissionens online klageportal benyttes. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr – Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mailadresse [email protected]

 

 

Betalingsbetingelser ved køb af kurser og abonnementer

 I forbindelse med åbne kurser
For åbne kurser og uddannelser debiteres en fast deltagerpris, som kurset er annonceret til. Normalt omfatter denne fuld forplejning samt deltagermaterialer, mens evt. Overnatning er på deltagerens egen regning. Betalt gebyr er en forudsætning for deltagelse.

Kursusdeltagere, der aflyser eller flytter
Såfremt en kursusdeltager aflyser sin deltagelse inden 4 uger fra det annoncerede afholdelsestidspunkt, sker dette vederlagsfrit. Herefter betales 50 % af kursushonoraret. Det er dog muligt at sende en kollega i stedet. En kursusdeltager kan flytte sin deltagelse til et senere kursus frem til afholdelsestidspunktet. Der vil dog blive sendt en ny faktura på forplejningen i forbindelse med det nye kursus. Såfremt deltageren ikke benytter sig af et andet kursustilbud inden for et år, forfalder retten til at deltage, og gebyret betales ikke tilbage. Såvel aflysning som flytning skal ske skriftligt.

I forbindelse med interne kurser og konsulentydelser
Afregning foretages inden afholdelse af det pågældende kursus eller konsulentydelser med otte dage netto som betalingsbetingelser med mindre andet aftales med den enkelte kunde.

Kundens flytning eller aflysning
Hvis flytning af et internt kursus eller konsulentydelse sker inden 4 uger fra det aftalte afholdelsestidspunkt, sker dette vederlagsfrit. Herefter betales 50 % af gennemførselshonoraret, og de resterende 50 % efter den aktuelle gennemførelse. Ved aflysning sker inden 4 uger fra det aftalte afholdelses-tidspunkt, sker dette vederlagsfrit. Herefter betales 100 % af gennemførselshonoraret. Såvel aflysning som flytning skal ske skriftligt.

Rejseomkostninger
Almindelige og forventelige udgifter i forbindelse med udførelse af interne kurser og konsulentarbejdet (herunder ophold og forplejning), viderefaktureres kunden. Kørsel og transportudgifter (bro/færge) i forbindelse med møder og kurser beregnes altid fra MiLife kontor i København. Taksten er kr. 6,00 pr. km.

Køb af abonnement
Abonnementer er forudbetalt og løber i et år fra købsdato og fortsætter automatisk, med mindre kunden opsiger dette en måned før udløbsdatoen. Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis det ikke ønskes længere.

Etik, fortrolighed og adfærd
Vi følger MR-DI’s  retningslinjer for loyalitet, forventningsafstemning, kvalificeret rådgivning, effektivitet, fair behandling og fortrolighed.

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife