fbpx

Vi tilbyder sparring og supervision samt gratis netværksmøder for at hjælpe med at opnå de ønskede resultater.

Sådan kommer I godt i gang

Der er mange kompetente MiLife undervisere rundt om i landet, som gør en kæmpeindsats for at løfte undervisningen og faciliteringen af den socio-emotionelle læring ind i skolerne på alle klassetrin. Vi ved samtidig, at det kan være krævende at gå i gang med et MiLife baseret forløb af kortere eller længere varighed. Måske skal politikere, en skoleledelse og andre lærere overbevises om, at deres investering vil komme igen. Dernæst kan der være kommunikation med forældrene både før, under og efter. Og endelig må man ikke undervurdere, at det stiller krav til den pågældende lærer eller pædagog at undervise i disse emner – særligt hvis det er nyt for alle.   

Så for at gøre det lettere at komme i gang, med at udvikle konceptet yderligere indenfor de konkrete rammer og ressourcer eller føre det ud på flere skoler i kommunen, tilbyder vi rådgivning, inspiration, information og støtte til de enkelte undervisere, skoler og ­institutioner.

Få MiLife ud på jeres skole

MiLife er for alle elever, og vi kommer gerne ud på jeres skole – fx til et forældrebestyrelsesmøde, et forældre- eller lærermøde – hvis I har brug for mere viden eller sparring omkring MiLife og er nysgerrige på, hvordan koncepterne og abonnementerne kan bruges på jeres skole. Kontakt os også, hvis I har brug for hjælp til at starte et forløb op eller søger inspiration til en afklarings- og beslutningsproces. 

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife