fbpx
Søg
Close this search box.

Vi tilbyder foredrag, supervision og sparring samt netværksmøder for at hjælpe med at opnå de ønskede resultater.

Sådan kommer I godt i gang

Der er mange kompetente MiLife undervisere rundt om i landet, som gør en kæmpeindsats for at løfte undervisningen og faciliteringen af den socio-emotionelle læring ind i skolerne på alle klassetrin. Vi ved samtidig, at det kan være krævende at gå i gang med et MiLife baseret forløb. Måske skal kolleger, skoleledelse og forældre overbevises om, at dette er en rigtig god investering i elevernes trivsel og fællesskab.  

Så for at gøre det lettere at komme i gang, med at anvende undervisningsmaterialerne i jeres konkrete rammer, tilbyder vi rådgivning, inspiration, information og støtte til de enkelte undervisere, skoler og ­institutioner.

Kom godt i gang med MiLife på jeres skole

MiLife er for alle elever, og vi kommer gerne ud på jeres skole – fx til et forældrebestyrelsesmøde, et forældre- eller lærermøde – hvis I har brug for mere viden eller sparring omkring MiLife og er nysgerrige på, hvordan koncepterne og abonnementerne kan bruges på jeres skole. Kontakt os også, hvis I har brug for hjælp til at starte et forløb op eller søger inspiration til en afklarings- og beslutningsproces. 

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife