fbpx
Søg
Close this search box.

Personerne bag MiLife

Lotte Møller

Medstifter, facilitator og forfatter

Siden jeg var 19 år, har jeg undervist, faciliteret, trænet, coachet mennesker i alle aldre. Det har bl.a. lært mig en masse om mennesker og menneskelig adfærd. Den gælder både som træner og medforfatter i MiLife og som ledelses- og  organisations-konsulent og facilitator i Acumen.

Uanset hvad jeg beskæftiger mig med, er jeg styret af kerneværdier som nysgerrighed, læring og personlig og faglig udvikling, men værdier som frihed, venskab, humor, kvalitet, ambitioner og resultater rangerer ligeledes højt på min værdiliste. Min mission er at hjælpe mennesker med at foretage de nødvendige forandringer.

Jeg er ligeledes meget optaget af, hvad det er for en fremtid vores børn og unge skal vokse ind i, overtage og styre på forskellig vis. Det er ikke en let verden og der stilles meget store krav til deres omstillingsparathed, mentale fleksibilitet, evne til at stå fast i sit eget værd,  Det undrer mig dybt, at pædagoger og lærere ikke selv bliver trænet i de kompetencer, som ledere bliver. De står med et kæmpeansvar for alle de børn, der er i deres skole, men de er slet ikke klædt på til at skulle arbejde med elevernes personlige udvikling. Og det bliver helt afgørende, at den opgave også kommer til at ligge i skolen. 

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og efterfølgende har jeg bl.a. uddannet mig som NLP Trainer, Mediator Master Practitioner og er internationalt certificeret facilitator (CPF). Desuden har jeg mange års ledererfaring med opbygning af virksomheder, udvikling af medarbejdere, salg og konceptudvikling. Sammen med min partner Vagn Strandgaard skrevet og udgivet en lang række bøger til erhvervslivet.

Mit foretrukne citat: ”Alting i dit liv afspejler de beslutninger, du har truffet. Hvis du vil have andre resultater, skal du træffe nogle andre beslutninger.

Du kan kontakte mig på +45 2040 2052 eller [email protected]

Vagn Strandgaard

Stifter, psykolog og adm. direktør

Jeg er psykolog, bank- og læreruddannet og har som ledelses- og organisationskonsulent arbejdet med flere tusinde ledere og medarbejdere i større danske og internationale virksomheder i mere end 24 lande.

Er medforfatter til bogen ”Den lærende organisation” i 1995 og har med min partner Lotte Møller Sørensen, udgivet mere end 25 bøger inden for kommunikation og teams, strategi og organisationsudvikling.

I 2014 stiftede vi MiLife. I dag er det største danskudviklede, evidensbaserede program til undervisning i personlige og sociale kompetencer for børn og unge. Ved at styrke trivslen, fællesskabet og den socio-emotionelle læring hos eleverne styrker vi også fagligheden. Men forandringerne skal starte hos de voksne.

Derfor arbejder vi direkte med lærerne, pædagogerne og vejlederne.
Vores vision er, at folkeskolen skal undervise med udgangspunkt i eleven, ikke i faget.
Alle børn har talent og ressourcer til at skabe et godt liv.
Det må være skolens primære formål at arbejde med dette hos alle børn.

Mine foretrukne citater:

Dem, der siger det ikke kan lade sig gøre, skal lade være med at forstyrre dem, der allerede er i gang med det.

”De problemer du står overfor i dag, kan ikke løses med den samme tænkning, der var med til at skabe dem.”

Du kan kontakte mig på +45 4040 9604 eller [email protected]

Se den fulde liste over Vagn og Lotte’s bogudgivelser her.

ANDREAS MØLLER STRANDGAARD

Partner og projektmedarbejder

Jeg er optaget af, hvordan vi skaber læringsprocesser, -miljøer og -muligheder, der hjælper mennesker til at opnå succes med det, de gerne vil realisere for sig selv. Dertil er jeg interesseret i at undersøge, hvordan vi generer vores indre motivation, så vi har lyst til at tage ansvar for egen læring og sågar udfordre sin egen komfortzone – på tværs af lande, kultur, alder og erfaringer.

De spørgsmål har helt naturligt presset sig på igennem mit liv og er en rød tråd i det, jeg har beskæftiget mig med på fuld tid siden 2018 – både i USA, i Kina og nu i Danmark.

I USA arbejdede jeg hos BUILD, en NGO, der hjælper mindre privilegerede unge med at komme igennem high school, ved at træne deres entreprenante færdigheder. I Kina har jeg arbejdet hos Alibaba, hvor jeg medudviklede et uddannelseskoncept omkring den digitale økonomi, som er tilgængeligt for universiteter igennem Alibaba Global Digital Talent Network, et international uddannelsesnetværk.

Dér var jeg ansvarlig for udviklingen af uddannelsesprogrammer for vores kursister fra hele verden – først analogt, senere digitalt – og jeg har undervist den internationale kohorte af første- og anden års universitetselever på Alibaba Business School i digital økonomi og entreprenørskab.

Jeg er uddannet ved New York University Shanghai med en Bachelor i Social Science med fokus på internationale relationer.

Mit foretrukne citat er “I shall pass this way but once; any good that I can do or any kindness I can show to any human being; let me do it now. Let me not defer nor neglect it, for I shall not pass this way again.”

Du kan kontakte mig på +45 40 52 50 72 eller [email protected]

GRY LINDENHOFF

Folkeskolelærer og  medforfatter

I 2015 tog jeg uddannelsen KEND DIG SELV med Vagn og Lotte som undervisere. Jeg var vild med konceptet lige med det samme. Det var første gang, jeg stødte på et materiale, der indeholdt alle aspekter af trivselsarbejdet.  Jeg stillede spørgsmålstegn ved, at der ikke var materiale til indskoling og mellemtrin, da MiLife har et sprog og en tænkning, som alle bør kende og bruge gennem hele deres skolegang. Det var på den måde, at jeg blev medforfatter til materialet HER ER JEG til mellemtrinnet og i 2022 på HVEM ER JEG for indskolingseleverne.  

Trivselsarbejdet og at hjælpe andre mennesker har altid fyldt en meget stor del af mit arbejdsliv som folkeskolelærer, både i min rolle som klasselærer, men også i mine år som skolens AKT-vejleder. Min glæde ved at være med til at skabe en positiv forandring i et menneskes liv, er min drivkraft. 

Det at hjælpe andre til at få oplevelsen af og glæden ved – gennem en forandringsproces –  at have fået et ændret og udviklende mindset og dermed  et andet syn på sig selv og egne udviklingsmuligheder, er for mig det største og vigtigste, jeg kan opnå. Det er den selvindsigt og hjælp jeg kan give til andre mennesker hvor de holdnings- og adfærdsmæssigt flytter sig fra ét sted til et andet sted i deres liv, og det den mulighed for at de gennem ny og  for dem relevant viden kan træffe nogle kloge valg.

Et af mine foretrukne citater:
”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”

Du kan kontakte mig på +45 2235 4880 eller [email protected]

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife