fbpx
Søg
Close this search box.

Vi tilbyder gratis foredrag for at hjælpe med at opnå de ønskede resultater.

Foredrag

Behov for at få inspiration og energi, ny faglig viden og andre perspektiver ind i lærergruppen, i forældrebestyrelsen eller til en konference?

Vi udbyder spændende og engagerende foredrag, hvor vi stiller skarpt på emner som socio-emotionel læring, personlig og social kompetenceudvikling for børn og unge, projekt-baseret læring og deeper learning.

Det er alle emner, der er favnet i vores mission og vision – men vi tilbyder også skræddersyede oplæg om andre specifikke emner, dog altid med udgangspunkt i MiLifes arbejde og erfaringer. Vi har en stor spændvidde og en dyb, specialiseret viden på vores felter.

Kontakt os på tlf. 5852 1600 eller e-mail [email protected], hvis vi skal komme ud til jer.

Få MiLife ud på jeres skole

MiLife er for alle elever, og vi kommer gerne ud på jeres skole – fx til et forældrebestyrelsesmøde, et forældre- eller lærermøde – hvis I har brug for mere viden eller sparring omkring MiLife og er nysgerrige på, hvordan koncepterne og abonnementerne kan bruges på jeres skole. Kontakt os også, hvis I har brug for hjælp til at starte et forløb op eller søger inspiration til en afklarings- og beslutningsproces. 

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife