fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

ScenarioCards 2 – Stereotypes & Diversity

50 billedkort i metalog pose giver endnu mere direkte adgang til dine deltagers ægte motivationer og følelser og dermed bidrage til et møde i sind.

Interkulturelle færdigheder og evnen til at håndtere forskelle er uden tvivl kernekompetencer i vores moderne verden. Interkulturel læring er nu ikke kun et etableret element i næsten alle skoleplaner, men også i praktisk taget alle virksomheder.

I samarbejde med vores grafikteam har vi udviklet 50 billedmetaforer til understøttelse af interkulturel læring, der dækker hele det interkulturelle spektrum, så du kan behandle emner som stereotyper, fordomme, mangfoldighed og integration.

Vores “konversationspacemakere” hjælper dig med at arbejde med kritiske hændelser, kulturchok, især med kulturelle modeller og selvfølgelig med interkulturel kommunikation generelt.

De er det perfekte redskab til at hjælpe velbevandrede (interkulturelle) facilitatorer hurtigt at identificere centrale spørgsmål, hvilket gør det lettere for deltagerne at genkende og tale om dem.

De er et must-have for alle, der hurtigt vil komme til kernen i sagen.

ScenarioCards er robuste, vandafvisende og ser stadig godt ud efter omfattende brug.

Emner og resultater

  • Interkulturalitet og diversitet: Arbejder med stereotyper, fordomme, diskrimination og racisme, kulturchok, inklusion, kritiske hændelser, kultur og forskellige kulturelle modeller, værdier, interkulturel kommunikation, empati, forberedelse af internationale opgaver og meget mere.
  • Team- og organisationsudvikling: Samarbejde mellem afdelinger med forskellige kulturer, metakommunikation, fusioner, interkulturel forvaltning.

ScenarioCards 2 – Stereotypes & Diversity

DKK 1.050,00 ekskl. moms
DKK 1.312,50 inkl. moms

Varenummer: 9030
Deltagere (min/opt/max): 1/10/20
Tid (ekskl. diskussion): 10-45 minutter
Plads: Tilstrækkeligt til at deltagerne kan stå afslappet
Indhold: 50 billedkort i metalog pose
Dimensioner: 22 x 22 x 3,5 cm
Vægt: 1,3 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife