TILGÆNGELIGHED - FLEKSIBILITET - INSPIRATION

Alle elever er forskellige, og med et abonnement kan  undervisningen let tilpasses den enkeltes elevs behov, færdigheder og interesser.

Med et abonnement er det nemt at differentiere din undervisning

Styrk elevernes personlige og sociale kompetencer og dermed også deres fundament for læring med et MiLife abonnement. Let online adgang til vores gennemarbejdede undervisningsmaterialer, opgaver, aktiviteter, plakater, metoder og meget mere giver MiLife underviserne stor fleksibilitet, og det er let og hurtigt at holde sig opdateret og hente masser af inspiration til varieret og motiverende undervisning.

Nemt at vælge det rigtige abonnement

Hvert undervisningskoncept har sit eget abonnement, så det passer til undervisernes og skolens nuværende behov. Når undervisningen udvides til at omfatte flere eller alle klassetrin, kan der til enhver tid opgraderes med et eller flere relevante abonnementer. 

For at få en lille smagsprøve, er det også muligt at tegne et gratis abonnement. 

Viden og indblik

Abonnement til alle klassetrin

På vej

HVEM ER JEG

Abonnement til indskolingen

På vej

KEND DIG SELV

Abonnement til udskolingen

På vej

HER ER JEG

Abonnement til Mellemtrin

På vej

DIG OG ANDRE

Abonnement til udskolingen

På vej

DIT ROADMAP

Abonnement til Unge Uddannelser

På vej

MILIFE Breaks

Abonnement til alle klassetrin

DKK 5.988.-

Pr. år

MiLife BREAKS abonnement

Et skoleabonnement tegnes for et år ad gangen, og giver adgang til alt indhold i MiLife BREAKS samt nyhedsbrev med inspiration og ny viden.  MiLife Breaks åbner op fra den 1. november 2020.

Adgangen er for alle ansatte på medlemsskolen med et Uni·Login.

Pris: 5.988,-/år ekskl. moms

Køb nu – inden den 15. september – jeres MiLife Break abonnement og få 50% rabat på skoleåret  20/21. Abonnementet er aktivt fra 1. november 2020 – 31. oktober 2021.

Mit MILIFE til både underviserne og eleverne

Mit MiLife er undervisernes personlige side. Her får de med deres Uni Login adgang til tilgængelige undervisningsmaterialer, kan dele erfaringer, forløb og anbefalinger med sine kolleger – og eleverne kan dele med deres klassekammerater, bedømme opgaverne, skrive egne kommentarer osv. – fuldstændig som det kendes i forvejen. i

Med et abonnement er der altid adgang til et stort udvalg af spændende og aldersvarende undervisnings­materialer

Underviserne får undervisningsmaterialer og skræddersyet inspiration til netop deres elever og klassetrin. Der kan downloades opgaver, øvelser og aktiviteter. Man kan selv lave handouts, printe plakater, finde egnede metoder, energizers og brain breaks og meget mere. 

Med online adgang til et væld af afprøvede materialer, der er tænkt igennem fra a til z, gør vi det nemmere, sjovere og mere effektivt for lærerne, pædagogerne og vejlederne at holde sig opdateret og finde nye opgaver og aktiviteter. 

Et abonnement er også en effektiv måde at blive opdateret på
  • Vores ambition er at sikre, at lærerne og eleverne har adgang til den bedste og mest relevante viden, metoder og værktøjer, der styrker deres socio-emotionelle kompetencer, og som bidrager til øget trivsel, høj motivation, stærke fællesskaber og sunde læringsmiljøer.
  • Vi er nysgerrige og holder konstant abonnementerne opdateret inden for socio-emotionel læring, personlig og social kompetenceudvikling og projektbaseret læring og meget mere.
  • Vi opdaterer løbende med nyhedsbreve og på websitet med adgang til fagrelevante rapporter og forskningsartikler.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til MiLife abonnement eller er i tvivl, om det er relevant for jeres skole. Så book et opkald fra os, hvor vi meget gerne svarer på dine spørgsmål og hjælper med at afklare, om et MiLife abonnement kan hjælpe jer. Det er ganske uforpligtende.