Personerne bag MiLife

Lotte Møller Sørensen

Founder og adm. direktør

Min mission er at hjælpe mennesker med at foretage de nødvendige forandringer, og det har været drivkraft i mange år i den måde, jeg underviser, coacher og faciliterer på – og i mit eget liv.

Blandt mine kerneværdier er nysgerrighed, læring og personlig udvikling, men jeg har ligeledes værdier som frihed, kvalitet, ambitioner og resultater højt på min værdiliste. Værdierne tegner også min profil i mit arbejde i MiLife, hvor jeg dels er med til at skrive koncepterne og materialerne og dels undervise samt i mit arbejde som ledelses- og organisationsudviklingskonsulent i Acumen.

Gennem de sidste 30 år har jeg undervist og faciliteret tusindvis af ledere og medarbejdere i personlig udvikling, strategi og ledelse i en lang række ikoniske virksomheder og organisationer i Danmark og i udlandet, og sammen med min partner Vagn Strandgaard skrevet og udgivet en lang række bøger til erhvervslivet.

Det er erfaringer, jeg selvfølgelig tager med mig i mit arbejde i MiLife. Jeg har tit undret mig over, hvorfor vi skal blive granvoksne, før vi måske er så heldige at komme på kurser i kommunikation og ledelse, samarbejde og projektarbejde, konflikthåndtering, stresshåndtering og mindfulness osv. Hvorfor lærer vi ikke de færdigheder og kompetencer, mens vi er unge, hvor vi også har brug for dem – og inden vi skal på arbejdsmarkedet?

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og efterfølgende har jeg bl.a. uddannet mig som NLP Trainer, Mediator Master Practitioner og er internationalt certificeret facilitator (CPF). Desuden har jeg mange års ledererfaring med opbygning af virksomheder, udvikling af medarbejdere, salg og konceptudvikling.

Mit foretrukne citat: ”Alting i dit liv afspejler de beslutninger, du har truffet. Hvis du vil have andre resultater, skal du træffe nogle andre beslutninger.

Du kan kontakte mig på +45 2040 2052 eller lotte@milife.dkSt

Vagn Strandgaard

Founder og partner

Jeg har arbejdet med udvikling af menneskers potentialer og organisatoriske transformations-processer i hele min karriere. Efter en bank- og efterfølgende læreruddannelse erkendte jeg, at min passion er læring og læringsprocesser og menneskers emotionelle udvikling.

Årene som folkeskolelærer gav mig en god indsigt i det etablerede skolesystem og gav mig lyst til skrive faglitteratur. Men jeg fandt også ud, at jeg ville stå på egne ben, og efter min tid som lærer læste jeg videre på pædagogisk universitet og blev derefter ledelses- og organisationsudviklingskonsulent. De sidste mange år har jeg trænet adskillige tusinde ledere og medarbejdere i de største danske virksomheder og internationalt i mere end 20 lande.

I 1995 var jeg medforfatter til bogen ”Den lærende organisation”, og siden da har jeg sammen med min partner Lotte Møller Sørensen udgivet mere end 25 bøger inden for personlig udvikling, kommunikation og ledelse. At søge den fremmeste viden indenfor neuroscience, psykologi og pædagogik i verden og bringe denne ind i uddannelsessystemet er stadig en meget vigtig drivkraft for mig.

I alle de sammenhænge, hvor jeg har undervist og faciliteret læringsprocesser i virksomheder og organisationer, har der været et gennemgående behov for at udvikle menneskers følelsesmæssig intelligens og deres evne til at kommunikere og samarbejde i teams og arbejde kreativt og innovativt. Jeg har hørt det så mange gange: ”Hvorfor har vi ikke lært dette tidligere i vores liv?”. Det er også de behov, vi ønsker at imødegå ved at tilbyde MiLife konceptet til alle børn og unge, deres kompetente og proaktive lærere og pædagoger samt til skoleledere og forældre.

Mine foretrukne citater:

Dem, der siger det ikke kan lade sig gøre, skal lade være med at forstyrre dem, der allerede er i gang med det.

”De problemer du står overfor i dag, kan ikke løses med den samme tænkning, der var med til at skabe dem.”

Du kan kontakte mig på +45 4040 9604 eller vagn@milife.dk

Se den fulde liste over Vagn og Lotte’s bogudgivelser her.

ANDREAS MØLLER STRANDGAARD

Partner og projektmedarbejder

Jeg er optaget af, hvordan vi skaber læringsprocesser, -miljøer og -muligheder, der hjælper mennesker til at opnå succes med det, de gerne vil realisere for sig selv. Dertil er jeg interesseret i at undersøge, hvordan vi generer vores indre motivation, så vi har lyst til at tage ansvar for egen læring og sågar udfordre sin egen komfortzone – på tværs af lande, kultur, alder og erfaringer.

De spørgsmål har helt naturligt presset sig på igennem mit liv og er en rød tråd i det, jeg har beskæftiget mig med på fuld tid siden 2018 – både i USA, i Kina og nu i Danmark.

I USA arbejdede jeg hos BUILD, en NGO, der hjælper mindre privilegerede unge med at komme igennem high school, ved at træne deres entreprenante færdigheder. I Kina har jeg arbejdet hos Alibaba, hvor jeg medudviklede et uddannelseskoncept omkring den digitale økonomi, som er tilgængeligt for universiteter igennem Alibaba Global Digital Talent Network, et international uddannelsesnetværk.

Dér var jeg ansvarlig for udviklingen af uddannelsesprogrammer for vores kursister fra hele verden – først analogt, senere digitalt – og jeg har undervist den internationale kohorte af første- og anden års universitetselever på Alibaba Business School i digital økonomi og entreprenørskab.

Jeg er uddannet ved New York University Shanghai med en Bachelor i Social Science med fokus på internationale relationer.

Mit foretrukne citat er “I shall pass this way but once; any good that I can do or any kindness I can show to any human being; let me do it now. Let me not defer nor neglect it, for I shall not pass this way again.”

Du kan kontakte mig på +45 40 52 50 72 eller andreas@milife.dk

GRY LINDENHOFF

Folkeskolelærer og  medforfatter

I 2015 tog jeg uddannelsen KEND DIG SELV med Vagn og Lotte som undervisere. Jeg var vild med konceptet lige med det samme. Det var første gang, jeg stødte på et materiale, der indeholdt alle aspekter af trivselsarbejdet.  Jeg stillede spørgsmålstegn ved, at der ikke var materiale til indskoling og mellemtrin, da MiLife har et sprog og en tænkning, som alle bør kende og bruge gennem hele deres skolegang. Det var på den måde, at jeg blev medforfatter til materialet HER ER JEG til mellemtrinnet og i 2022 på HVEM ER JEG for indskolingseleverne.  

Trivselsarbejdet og at hjælpe andre mennesker har altid fyldt en meget stor del af mit arbejdsliv som folkeskolelærer, både i min rolle som klasselærer, men også i mine år som skolens AKT-vejleder. Min glæde ved at være med til at skabe en positiv forandring i et menneskes liv, er min drivkraft. 

Det at hjælpe andre til at få oplevelsen af og glæden ved – gennem en forandringsproces –  at have fået et ændret og udviklende mindset og dermed  et andet syn på sig selv og egne udviklingsmuligheder, er for mig det største og vigtigste, jeg kan opnå. Det er den selvindsigt og hjælp jeg kan give til andre mennesker hvor de holdnings- og adfærdsmæssigt flytter sig fra ét sted til et andet sted i deres liv, og det den mulighed for at de gennem ny og  for dem relevant viden kan træffe nogle kloge valg.

Et af mine foretrukne citater:
”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”

Du kan kontakte mig på +45 2235 4880 eller glindenhoff@hotmail.com