fbpx
Søg
Close this search box.

Velkommen til MiLife! 

Vi glæder os til at inspirere dig med den nyeste viden inden for socio-emotionel læring, der er udgangspunktet for MiLife. 

På MiLife.dk kan du blandt andet læse om vores koncepter til alle klassetrin samt Unge Uddannelser samt få et grundigt indblik i teorierne og evidensen bag vores tilgang. Du kan også hente masser af inspiration til dig selv og dine kolleger i de mange artikler, der findes på siden, og som vil blive opdateret med nye. 

Bedste hilsner og smil
MiLife teamet

Stærke koncepter til alle klassetrin 

Uanset hvilket klassetrin du underviser på, findes et relevant koncept. Læs mere på MiLife, og vælg det, der passer til dine elever.

Læs mere ➜

Bliv certificeret MiLife underviser

For at kunne undervise og anvende materialerne med størst mulig effekt, anbefaler vi, at du selv uddannes i MiLife. MiLife er derfor også efteruddannelse i personlig og social kompetenceudvikling, socio-emotionel læring m.m. for lærere, pædagoger, vejledere og ledere. Vi tilbyder kurser og uddannelser over hele landet.

Se datoer for vores kurser her

Pauser der styrker

Med et abonnement til MiLife Breaks får du adgang til en lang række gode pauser, der styrker dine elever. Vælg den pause, der passer til situationen. Det kan være sjove kreativitetsøvelser, der styrker hjernen, rolige yogaøvelser der stilner sindet eller et energisk brain-break, der skruer op for legen og humøret.

Læs mere om MiLife Breaks her ➜

Koncepter på abonnement

MiLife materialerne skal kunne bruges fleksibelt for at kunne differentiere undervisningen afhængig af klassetrin og elevbehov. Derfor kan du og skolen fra skoleåret 20/21 købe MiLife koncepterne som digitale abonnementer.

Læs mere her

Følg os på de sociale medier

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife