fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

PerspActive

Teambuilding øvelsen PerspActive visualiserer dine daglige udfordringer med at bevare overblikket over opgave og målet, så du altid bevæger dig i den rigtige retning.

Læringspunkter:
Lad os være ærlige: Hvem har det store overblik? Ophængt af daglig driftsopgaver kombineret med lidt brandslukning og et par udviklingsopgaver er det alt for nemt at miste målet og dermed hvad der er den rigtige vej til succesen.

Så det gælder om at fokuserer på de indsatser, som giver fremdrift, der virkelig tæller.

PerspActive er fantastisk til at visualisere udfordringerne som vi kender fra vores hverdag: “Hvor er vi nu?”, “Hvor skal vi hen?” og “Hvor langt er vi fra målet?”

Sådan gør du:
Hver af deltagerne har en eller to snore. Bolden placeres i ‘startblokken” og deltagerne skal nu ved at trække / strække snorene op, ned og rundt få kuglen til at bevæge sig igennem røret som er snoet sammen til en stor klump fra start til mål.

Deltagerne bliver udfordret på at de ikke hele tiden kan se bolden, samt hvor den er i forhold til start og forhold til mål, så øvelsen stiller store krav til at forstå hinandens perspektiver og derved orientere sig frem til hvilken vej kuglen skal rulle for at komme i mål, eller hvis man helt mister orientering, må man starte forfra.

Udfordringer

  • Teamwork: Udnytte forskellige perspektiver og metoder for at nå mål, optimering af arbejdsprocesser, effektiv kommunikation.
  • Projektledelse: Planlægning og gennemførelse af projekter, målopfyldelse ud fra tildelte roller.
  • Lederskab: Udfordring med høj kompleksitet, effektiv og målrettet fokusering, motivere, skabe overblik og målopfyldelse.

PerspActive

DKK 2.400,00 ekskl. moms
DKK 3.000,00 inkl. moms

Varenummer: 9080
Deltagere (min/opt/max): 5/12/12
Tid (ekskl. diskussion): 10-25 minutter
Plads: 30 m2 
Indhold: 1 PerspActive lavet af træ med integreret kugletransportrør, 16 flettet snore, 3 bolde, 1 detaljeret instruktionsbog.
Dimensioner: 39 x 30 x 37 cm
Vægt: 2,1 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife