fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Scoop

Brug Scoop til tydeligt at illustrere hvor vigtigt samarbejde, koordinering og facilitering er, når det handler om at arbejde sammen som et rigtigt team.

I dagligdagen står teams ofte i en situation, hvor de gode resultater kun skabes, hvis alle bogstaveligt talt trækker i samme retning. Brug Scoop til tydeligt at illustrere hvor vigtigt samarbejde, koordinering og facilitering er, når det handler om at arbejde sammen som et godt team.

Sådan gør du
Gruppens opgave er at løfte en bold fra jorden ved hjælp af det bukkede rør, Scoop, og derefter transportere det hen til et udpeget sted, f.eks. en spand, hvor bolden skal hældes ned i. Alle deltagerne tager fat i en af de snore (eller flere afhængig af gruppens størrelse) der er fæstnet til Scoop røret og danner en rundkreds. Sammen manøvrerer de så Scoop røret hen imod deres mål.

Der findes mange afprøvede og velfungerende versioner af denne øvelse:

  • Fjernkontrol: Gruppen deles op i et lederteam og et arbejdsteam. Lederne har ansvaret for at koordinere projektet, men de må ikke røre ved snorene. For at mestre denne udfordring, er de nødt til at udvikle en effektiv og klar kommunikationsform og være fokuseret på at nå målene.
  • Aktivering: Øvelsen udføres af hele gruppen og de fokuserer på teamets fælles udfordringer.
  • Selvorganisering: Uden at definere teamets roller eksplicit, skal gruppen løse opgaven ved selv at organisere sig så det fungerer. Udfordringen er at identificere og tildele hinanden de forskellige roller, der er brug for, for at få løst opgaven på bedste vis.

Indsatsområder og resultater:

  • Team building: Samarbejde, kommunikation, fokuserer på mål, facilitering, identificere de indbyrdes afhængigheder i systemet.
  • Selvorganisering: Koncentration og fokus.
  • Energizer: Ved opstart af et seminar eller efter frokost

Scoop

DKK 1.600,00 ekskl. moms
DKK 2.000,00 inkl. moms

Varenummer: 9070
Deltagere (min/opt/max): 6/14/18
Tid (ekskl. diskussion): 15-20 minutter
Plads: 10 x 10 m
Indhold: 1 rør med 16 robuste snore (3mm x 2.5 m, kan tages af), 2 bolde, 1 detaljeret instruktionsmanual.
Dimensioner: 21 x 33 x 10 cm
Vægt: 700 g

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife