fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

EmotionCards 1 + 2 pakke

METALOG EMOTIONCARDS BESTÅR AF 50 FORSKELLIGE PROFESSIONELLE KORT MED FOTOS, SOM DU KAN BRUGE I DIN UNDERVISNING TIL MANGE FORSKELLIGE FORMÅL.

Et billede siger mere end mange ord! EmotionCards eller billedkortene fungerer som metaforer, og alle får med det samme deres egne associationer. Personlige oplevelser og følelser kan lettere omsættes til ord, fordi de kan visualiseres med kortene. Kortene kan både bruges i én-til-én situationer eller i større grupper. Hvis du bruger kortene i de mindre klasser, skal du måske vælge de kort fra, der retter sig mere til de store elever og voksne.

FORSLAG TIL BRUGEN AF BILLEDKORTENE  

Som en kreativ tjek-ind metode

Du kan bruge kortene til at tjekke ind til din undervisning. Kortene spredes ud på et bord eller på gulvet, og hver elev vælger et af kortene, som de bruger til at fortælle, hvordan de har det ’lige nu’. Du kan vælge at lægge flere andre vinkler på i forhold til, hvad eleverne skal beskrive ved hjælp af billedkortet. Det kan fx, hvordan deres morgen har været, hvad de glæder sig til, eller hvordan de gerne vil have det i løbet af dagen, og hvordan de kan holde fast i den følelse. Du kan evt. bede dem om at skrive nøgleordene på en Post-It seddel, som de sætter på kortet, hvorefter I sætter alles kort på væggen til at minde hinanden om deres ønskede følelse og tilstand.

Afklare forventninger

En anden vinkel på et tjek-ind med kortene er at eleverne italesætter deres forventninger til faget, timen eller projektet. Afhængig af gruppens størrelse, kan eleverne fortælle i plenum eller i mindre grupper.

Efter et projekt

Kortene spredes ud på et bord. Lige efter gruppen har afsluttet et givent projekt, beder du eleverne om at tage et kort, der fx kan give svaret på følgende spørgsmål: ’Hvilket billede reflekterer bedst en af de tilstande, du var i, mens I arbejdede i projektgruppen?’, eller ’Hvilket billede reflekterer bedst de ting, som fungerede godt for dig i løbet af projektet?’ Derefter præsenterer hver elev sit kort for de øvrige og ved at gøre dette, lærer alle om hinandens følelser og oplevelser, og det giver dig og eleverne mulighed for at tage det op og lære af det.

Feedback og tjek ud metode

EmotionCards kan eleverne også bruge til at give feedback i slutningen af en time eller et projekt. Eleverne vælger et billede, der bedst repræsenterer, hvordan de har det nu, eller hvordan det har været at deltage i timen eller projektet. De kan også vælge to billeder, som de kan bruge til at beskrive begge dele med.

I pakken med de 50 EmotionCards medfølger flere forslag til, hvordan du kan anvende kortene.

EmotionCards 1 + 2 pakke

DKK 950,00 ekskl. moms
DKK 1.187,50 inkl. moms

Varenummer: 9440
Indhold: 2 x 50 fotokort og en detaljeret instruktion
Dimensioner: 21 cm x 14,5 cm

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife