fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Leonardo’s Bridge

Metalog Teambuildingsværktøj Leonardo’s bro – Udfordringen som er over 500 år gammel og stadig ny for mange!

Ideen til denne konstruktion kommer fra geniet Leonardo Da Vinci. Omkring år 1480 tegnede han en transportabel bro, der kunne rejses helt uden brug af værktøj. Vigtige mål i teamudvikling er at skabe stabilitet i teamet og forbedre evnen til at bygge bro over kløfter og overvinde forhindringer. Lad deltagerne prøve kræfter med disse udfordringer i praksis! Leonardos bro vil resultere i synlig succes, som vil fremme team ånden.

Sådan gør du

Deltagernes opgave er at konstruere en selvbærende bro på 4 meter i længden, og der må kun anvendes de 28 træstykker. Ingen andre værktøjer må anvendes. Efter først at brainstorme i mindre undergrupper, begynder alle deltagere at konstruere broen.

De vigtigste faktorer for succes er koordinering i teamet, kreativitet og videndeling. Resultatet vil være en selvbærende konstruktion, der kan tjene som en metafor for intern og ekstern hold stabilitet.
Et andet problem, der kan løses, er, hvordan teams vokser tættere, for eksempel i et interkulturelt miljø.  Deltagere begynder byggeriet af broen fra hver sin ende. Målet er at forbinde de 2 holds brodele så det bliver én samlet bro.

Leonardo’s Bridge

DKK 3.150,00 ekskl. moms
DKK 3.937,50 inkl. moms

Varenummer: 9220
Deltagere (min/opt/max): 6/10/14
Tid (ekskl. diskussion): 45-60 minutter
Plads: 5 x 8 m
Indhold: 28 træstykker, 28 små pinde til planlægningsfasen, 4 x 3 m reb, 1 detaljeret instruktionsark.
Dimensioner: 99x16x13 cm
Vægt: 6,7 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife