fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Domino Effekt

Udfordringen: Man kan næsten mærke spændingen og entusiasme, når deltagerne forsigtigt sætte domino brikkerne op.

Med kun en begrænset tid til rådighed, er de nødt til at skabe en domino kaskade. Ligesom i ethvert projekt bliver deltagerne opdelt i forskellige teams, som arbejder med deres del af opgaven. Der er en lang række udfordringer, der skal løses og et antal specifikke krav til processen. Vil gruppen formå at placere dominoeffekt på en sådan måde, at mindst 75% af dem vælter, når kaskaden sættes i gang?

Sådan kan det gøres
Efter startskuddet har lydt kaster deltagerne sig energisk ud i at løse opgaverne, spm koordineres af ‘facilitatorer’, som koncentrerer sig om at udvikle løsninger til de forskellige bygge-udfordringer.

Igen og igen hører du: “Åh nej, ikke igen”, når nogen ved et uheld vælter en række dominobrikker, som i et splitsekund smadrer en del af den møjsommeligt bygget domino linje. Kun de indbyggede “Nødstop” – som består af at fjerne to dominobrikker fra kæden – afbryder for tidlig udløste kædereaktioner.

Endelig alt er klar, grænseflader og kryds mellem de forskellige dele af kaskaden er markeret. Alt er klar til frigivelse af kædereaktion. Mindst tre fjerdedele af Domino brikkerne skal vælte for at projektet bliver godkendt.

For at opnå dette, holdene nødt til at udvikle en fornemmelse for den korrekte afstand mellem domino og i forskellige testfaser, at få bugt med den driftssikkerhed af de drejninger, kryds, højdeforskelle og andre udfordringer.

Du som facilitator, sikrer en jævn strøm af kommunikation mellem teamsene og opmuntre dem til at udvikle deres egne små ritualer for at holde motivation og kampgejst i top.

Temaer og reaultater:

  • Arbejde i teams: fællesskab at udvikle kreative løsninger, kommunikation, udvikle team ritualer.
  • Projektledelse: gør synergieffekter håndgribelige, koordinering af sub-teams, kommunikationslinjer i projekterne.
  • Organisationsudvikling: Arbejde med løbende forbedringsprocesser, arbejde med begrænsede ressourcer.
  • Lederuddannelse: koordinering af sub-teams, ledelse af et større system.

Domino Effekt

DKK 4.300,00 ekskl. moms
DKK 5.375,00 inkl. moms

Varenummer: 9150
Deltagere (min/opt/max): 5/15/35
Tid (ekskl. diskussion): 45-60 minutter
Plads: Kursus lokale eller udendørs omgivelser med mindst 25 m². Optimum er 50-100 m².
Indhold: 750 dominos i 5 farver (hvid, gul, blå, grøn, rød) og i 5 separate bomuld tasker, 1 detaljeret manual med instruktioner. Leveres i trækasse.
Vægt: 17,5 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife