fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

EasySpider

Igennem tykt og tyndt. EasySpider er en teknisk avanceret og forbedret udgave af Edderkoppespindet, den klassiske udendørs team øvelse.

EasySpider er en teknisk avanceret og forbedret udgave af Edderkoppespindet, den klassisk udendørsøvelse. EasySpider er en teknisk avanceret og forbedret version af udendørsklassikeren “edderkoppespind”.

Det nye, innovative elastik tråd system forhindrer nettet i at filtre sig sammen under transport. Det er derfor, med bare lidt øvelse, vil du være i stand til at sætte det op på mindre end fem minutter. Størrelsen på de enkelte huller er justerbar. tørrelsen på de enkelte huller er justerbare.

Nettet er så fleksibelt, at det tilpasser sig højder fra 180 til 250 centimeter, og bredder fra 250 til 480 centimeter.

SpiderFrame er det ideelle supplement til EasySpider. Det giver dig mulighed for nemt at opsætte EasySpider i ethvert rum uden at skulle søge efter træer eller søjler!

Sådan gør du
Før deltagerne kommer, fastgør du EasySpider ved at montere det mellem to træer, pæle, hegn, vægge … næsten enhver ankerpunkt vil være anvendeligt! Deltagerne har til opgave at få alle teammedlemmer igennem spindelvævet fra den ene side til den anden. Hvert hul kan anvendes én gang. Berøring af nettet (krop, tøj, hår osv.) er forbudt og straffes på en måde, du og gruppen beslutter på forhånd. Hvordan vil det lykkes dem at løse denne udfordring?

Temaer og resultater

  • Teambuilding: interagere, koordinere, tillid, skabe sammenhold, udvikle teamspirit
  • Lederuddannelse: træning i at identificere indbyrdes afhængighed i organisationen og kommunikation.
  • Projektledelse: træning i at udføre opgaver under tidspres, kvalitetsstyring.

 

EasySpider

DKK 2.550,00 ekskl. moms
DKK 3.187,50 inkl. moms

Varenummer: 9190
Deltagere (min/opt/max): 8/17/34
Tid (ekskl. diskussion): 20-60 minutter.
Plads: 5 x 8 m.
Indhold: 1 edderkop net med 17 individuelt indstillebare celler (elastisk tråd, flettede 16 gange), 4 spændingsbælter (4 m), 2 detaljeret instruktion manualer til opsætning og aktivitet.
Dimensioner: 34 x 25 x 11 cm.
Vægt: 2,6 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife