fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

SysTEAM

Metalogs SysTeam – Balancens kunst. Der bliver talt meget om balancens kunst, men hvornår har I prøvet det af i praksis?

Balance et centralt tema ved mange beslutninger. Hvor meget risiko tør man tage for at nå et bedre resultat? SysTEAM er en levende metafor for forskellige balancetyper, og du lærer at tage beslutninger, før det hele begynder at tilte.

Med SysTeam teamværktøjet fra Metalog er udfordringen balance, der i alle sociale systemer er et centralt tema. Balance mellem ledelse og medarbejdernes interesser, balance mellem de medarbejdere, der vil skabe nyt, og de der vil bevare det gamle, balance mellem lyse visionære ideer og praktiske udfordringer.

SysTEAM er en levende metafor for disse typer af udfordringer. SysTeam er et rundt bord afbalanceret på en piedestal med flotte
træfigurer.

Dette fanger straks teamets opmærksomhed og nysgerrighed. SysTeam er en metafor med mange forskellige muligheder for fortolkninger: skabe balance, opleve gensidig afhængighed, men også håndtere risiko og forandring.

Sådan kan du gøre
SysTeam er et fleksibelt læringsværktøj. Der er en række variationer, som har vist sig at være vellykkede i praksis. Husk dog, at når det kommer til at iscenesætte SysTeam, er der ingen grænser for din kreativitet som træner eller coach.

Roller: Deltagerne er opdelt i hold af 2-3 “deltagere”. 3-4 sådanne teams kan arbejde sammen om ét SysTeam. Der er forskellige roller i hvert hold: en “griber” med bind for øjnene, som får lov til at røre og flytte træfigurerne på brættet. Den anden, seende person er “taleren”, der verbalt dirigerer griberens hånd, men uden egentlig fysisk kontakt.

Rydning af bordet: Træfigurerne er ujævnt fordelt på brættet. Holdenes opgave er at fjerne alle træfigurerne. Bordet skal forblive i balance.

Placering: Ved hjælp af tape skabes et felt i midten af det tomme bord. Hver træfigur skal derefter placeres efter hinanden på bordet, men træfigurerne må ikke placeres inde på selve feltet. Til sidst skal bordet hvile helt vandret.

Temaer og resultater

  • Teambuilding: kommunikationstræning, belyse afsender / modtager problemer, øvelse i at kommunikere implicit og eksplicit, løse misforståelser, aktiv lytning, kontrol af informationsstrømmen, etablering af tillid.
  • Salgstræning: at acceptere / forstå kundens synspunkt, opbygge kundens tillid, udvikling af passende sprog til at tale med kunder, lære at læse kundens kropssprog.
  • Lederskab: at påtage sig ansvar, identificere indbyrdes afhængighed i systemer, træffe beslutninger i usikre situationer, vurdere risici, arbejde med andenhånds informationer.
  • Projektledelse:  at udvikle strategier trods manglende information, fokusere på mål, optimere teamwork hvor alle har en rolle og et ansvar.

SysTEAM

DKK 5.850,00 ekskl. moms
DKK 7.312,50 inkl. moms

Varenummer: 9090
Deltagere (min/opt/max): 4/9/12
Tid (ekskl. diskussion): 20-45 minutter
Plads: 3 x 3 m
Indhold: 1 bevægeligt bord (birk med kork center), 1 piedestal (rustfrit stål / bøg), 16 figurer (bøg), 3 bind for øjnene, 1 detaljeret instruktionsmanual. Leveres i en speciel håndlavet taske.
Dimensioner: 70 x 72 x 9 cm
Vægt: 8,4 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife