fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

RealityCheck 2 (city life)

For at få succes som et team er det vigtigt at du kan kommunikere din måde du ser tingene på, være god til at lytte til andre og koordinere de informationer du får.

Ved hjælp af de fantastiske billeder udført i grafisk design på mange zoom niveauer bliver der fortalt en fascinerende historie som vil være som en rutsjebanetur gennem realiteter.

Dette intelligente lærings projekt er ideelt egnet til at starte et teamudviklings program eller som en god energizer til enhver lejlighed.

Sådan gør du

Hver af deltagerne får et af de store billedkort, der tilsammen danner en sammenhængende historie. Det er ikke tilladt at vise sit eget kort til de andre.

Ved at beskrive den scene hver deltager har på sit kort gælder det om at finde den rigtige rækkefølge på billederne. Som afslutning placeres alle billeder samtidigt på gulvet. Teamet kan derefter nyde den visuelle ‘wow effekt’.

Teamer og resultater

  • Kommunikations træning: Illustrerer spørgsmålet om afsender og modtager, oplever tvetydighed af meddelelser, aktiv lytning, alle kommunikerer gennem hans / hendes individuelle opfattelse af verden
  • Facilitering: håndtere information, kommunikation
  • Kundeorientering: tale kundens sprog Team træning: udvikle et fælles “sprog”,  træne samarbejde, der arbejder hen imod et fælles mål Energizer: til opstart eller efter frokost øvelse

RealityCheck 2 (city life)

DKK 1.050,00 ekskl. moms
DKK 1.312,50 inkl. moms

Varenummer: 9230
Deltagere (min/opt/max): 5/16/16
Tid (ekskl. diskussion): 10-15 minutter
Plads: Afhængig af størrelsen af teamet, dog minimum 40 m2
Indhold: 16 billedkort i stort format, 1 detaljeret brugsanvisning
Dimensioner: 29 x 29 x 1 cm

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife