fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Team² [‘ti:mkvadra:t]

Det tidløse teamspil er videreudviklet og tilføjet fem nye figurer til de oprindelige fem.

Nu er Team² [‘ti:mkvadra:t] ikke blot anvendelig til dobbelt så mange deltagere, men giver dig også mulighed for at ændre sværhedsgrad ved blot at udelade de mere komplicerede former. Denne opgave giver sved på panden, fordi løsningen kun kan findes gennem effektivt samarbejde og nonverbal kommunikation. De multi-farvede puslespilsbrikker er skåret ud af plexiglas ved hjælp af laser-teknologi, så brikkerne både passer perfekt og er behagelige at røre ved.

Sådan gør du
Gruppens opgave er at sætte de forskelligt formede stykker sammen, så de danner en række kvadrater (én pr person) af samme størrelse. Samtale er ikke tilladt under aktiviteten, og de delegerede skal følge et bestemt sæt af regler for udveksling af stykker. For at løse opgaven kræves der et stærkt sammenhold i gruppen, da individuelle kvadrater kan sættes sammen på mange forskellige måder, men kun én kombination er den rigtige. Derfor kan teammedlemmerne blive nødt til at bryde deres firkanter op undervejs for at dele deres brikker med resten af gruppen. Budskabet er klart: medlemmerne må ofre deres individuelle mål for samarbejdets skyld, så gruppen kan opnå succes.

Temaer og resultater

  • Teambuilding – at kommunikere nonverbalt med fokus på mål, ofre egne mål til fordel for gruppen, interagere og identificere mangler, påtage sig ansvar.
  • Selv-organisation – koncentrationsbesvær, fokus, udholdenhed.
  • Projektledelse – træk på ressourcerne.

Team² [‘ti:mkvadra:t]

DKK 2.450,00 ekskl. moms
DKK 3.062,50 inkl. moms

Varenummer: 9210
Deltagere (min/opt/max): 5/10/12
Tid (ekskl. diskussion): 15-30 minutter
Plads: Bordplade på mindst 1 x 1,2 meter.
Indhold: 30 puslespilsbrikker (plexiglass) til 10 pladser, 1 detaljeret brugsanvisning og en trææske fremstillet af bøg og birk med glidelåg.
Dimensioner: 17x17x5 cm
Vægt: 1 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife