fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Tower of Power XXL

Vi ved, at dygtige teams får store ting til at ske. Men den konstante udfordring med at nå eller endda overstige målene er krævende for alle involverede.

“Hvordan skal vi behandle hinanden?”, “Hvad er vigtigt for os alle i teamet?”, “Hvem tager føringen?” er blot nogle få blandt mange spørgsmål, som skal besvares undervejs.

Svarene er nøglen til producere effektivitet og synergi og opnår et fantastisk teamwork. Vores øvelser hjælper med at skabe sammenhold og dynamik i ethvert team.

Sådan kan du gøre
Du anbringer 8 træklodser oprejst på gulvet. Hver deltager tager et af de snore, der er forbundet til kranen. Opgaven er at bruge kranen til at bygge et tårn ved at placere blokkene oven på hinanden.

Deltagerne må ikke røre træklodserne med deres hænder eller andre dele af deres kroppe. Deltagerne er derfor nødt til at arbejde sammen og koordinere deres bevægelser nøjagtigt, for opgaven kan kun løses ved præcis planlægning, god kommunikation og velorganiseret teamwork.

Temaer og resultater

  • Lederskab: træning i at identificere indbyrdes afhængighed, lederskabskommunikation, at håndtere risiko og give feedback.
  • Teambuilding: træning i at kommunikere effektivt, samarbejde, være en aktiv lytter, opretholde balance, arbejder med værdier.
  • Projektledelse: træning i at stimulere strategisk planlægning og arbejde under tidspres.
  • Kommunikationstræning: meta-kommunikation, facilitering, arbejde med forskellige perspektiver.

Tower of Power XXL

DKK 3.100,00 ekskl. moms
DKK 3.875,00 inkl. moms

Varenummer: 9300
Deltagere (min/opt/max): 6/12/24, XXL: op til 34
Tid (ekskl. diskussion): 10-45 minutter
Plads: 8 x 8 m
Indhold: Op til 34 deltagere: 1 kran (bøg / rustfrit stål) med 34 robuste reb (2 m x 3 mm, flettede 8 gange), 8 blokke skåret af massivt bøgetræ, 1 detaljeret instruktionsmanual.
Dimensioner: 38 x 33 x 14 cm
Vægt: 7 kg

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife