fbpx
Søg
Close this search box.

Med et digitalt abonnement er det let for alle at arbejde med trivsel, dannelse og fællesskab

Milifes læringsplatform henvender sig til de skoler, der vil integrere arbejdet med  elevernes trivsel, udvikle deres personlige og sociale kompetencer og styrke fællesskabet for at få glade og trygge elever. 

Læringsplatformen indeholder abonnementer til alle klassetrin.  

Start med at logge ind på Gratis BASIS abonnementet nedenfor.  Der ser du, hvordan et abonnement er bygget op, hvordan søgefunktionen fungerer, og du kan allerede hente inspiration til din undervisning.  

Målrettede abonnementer

INDSKOLING
HVEM ER JEG?

Et fantastisk og unikt univers af gennem-arbejdede, sjove og strukturerede undervis-nings­materialer, der udvikler indskolings- elevernes personlige og relationelle kompetence­­r.

Årlig pris 
Skoler med 1-2 spor: Kr. 4.900  + moms
Skoler med 3 el. fl. spor: Kr. 8.900 + moms

MELLEMTRIN

HER ER JEG

Et fantastisk og unikt univers af spændende, udviklende og målrettede undervisnings­materialer til at udvikle elevernes personlige og relationelle kompetence­­r; primært rettet til 3.-6. klasse og unge med særlige behov.

Årlig pris 
Skoler med 1-2 spor: Kr. 7.900  + moms
Skoler med 3 el. fl. spor: Kr. 11.400 + moms

UDSKOLING
KEND DIG SELV & DIG OG ANDRE

Tolv vigtige kompetencer, der udvikler udskolingselevernes socio-emotionelle færdigheder, deres mentale trivsel og deres evne til at indgå i fællesskabet og derigennem styrke deres faglige  motivation og resultater.

Årlig pris 
Skoler med 1-2 spor: Kr. 7.900  + moms
Skoler med 3 el. fl. spor: Kr. 11.400 + moms

PROJEKTBASERET LÆRING

PROJEKTBASERET LÆRING

Med projektbaseret læring (PBL) lærer eleverne ved at arbejde aktivt med virkelige og meningsfulde projekter. 

Årlig pris 
Skoler med 1-2 spor: Kr. 7.900  
Skoler med 3 el. fl. spor: Kr. 11.400

KARRIERELÆRING
DIT ROADMAP – karrierelæring

Karrierelæring skaber nye pejlemærker for de unge. For at at træffe  uddannelses- og karrierevalg er for de fleste unge forbundet med stor tvivl og usikkerhed.  Retningen er uklar, værdierne er ukendte, og så bliver andres meninger og holdninger let styrende for valget. 

Årlig pris
Skoler med 1-2 spor: Kr. 7.900  
Skoler med 3 el. fl. spor: Kr. 11.400

Gratis BASIS
Gratis BASIS 

Vi vil gerne klæde dig på til at kunne undervise og facilitere personlig og social kompetenceudvikling for dine elever.

Lege, energizers og teamøvelser
MiLife-laeringsplatform-leg-og-bevaegelse
LEG OG BEVÆGELSE

Al forskning viser, at eleverne lærer bedre, når der inddrages leg, aktiviteter, bevægelse og humor i undervisningen – på alle klassetrin. Vi gør den indsats meget let for jer! 

Årlig pris
Skoler med 1-2 spor: Kr. 3.500
Skoler med 3 og flere spor: Kr. 4.900

Det siger nuværende abonnenter

FAQ: Find svar på dit spørgsmål her

Vi vil gerne gøre det så let og ubesværet som muligt at bruge vores lærings­platform. Derfor finder du her svarene på de almindelige spørgsmål, vi får stillet i forbindelse med køb, oprettelse og brugen af abonnementerne på læringsplatformen. Hvis du har andre spørgsmål end dem, må du endelig ringe til os på 58 52 16 00 eller skrive til os på [email protected].

MiLifes læringsportal indeholder den største samling af undervisningsmaterialer til at undervise i og udvikle børn og unges personlige og sociale kompetencer samt i karrierelæring og projektbaseret læring (PBL). Der er specialudviklede materialer til alle klassetrin i folkeskolen – fra indskolingen til 10. klasse samt til ungdomsuddannelserne. Undervisningsmaterialerne er udviklet og kvalitetssikret af MiLife, og gennemtestet gennem ti år.

Det afhænger af, hvilket klassetrin eller målgruppe I vil arbejde med, og hvad I ønsker at sætte fokus på. Der findes følgende abonnementer at vælge imellem:

 • HVEM ER JEG til indskolingseleverne.
 • HER ER JEG til mellemtrinnet og unge med særlige læringsbehov.
 • KEND DIG SELV til udskolingseleverne.
 • KARRIERELÆRING – DIT ROADMAP til udskolingen, 10. klasse, efterskoler og ungdomsuddannelser.
 • PROJEKTBASERET LÆRING (PBL) til udskolingen, 10. klasse, efterskoler og ungdomsuddannelser.
 • LEG & BEVÆGELSE til alle klassetrin og aldersgrupper (også til lærerværelset).
 • Gratis BASIS abonnementet som er åbent for alle.

Alle abonnementer indeholder specialudviklede undervisningsmaterialer indenfor en række relevante, emner, temaer eller undervisningsforløb målrettet den enkelte årgang eller målgruppe. Et tema eller forløb vil typisk indeholde et eller flere tekstbaserede teori- og metodeelementer tilpasset årgangen. Dertil er der øvelser og aktiviteter, der får eleverne op og lege og prøve den nye viden af i praksis. Til nogle forløb er der desuden plakater, der kan printes ud i A4 eller A4-format. Alternativt kan de købes i fuld størrelse i webshoppen til kr. 59-69 pr. stk. eks. moms.

Alle abonnementer er designet til at give hver lærer stor frihed til at sammensætte sit eget undervisningsforløb, så det passer til den gruppe af elever eller unge, som de underviser.

Et abonnement indeholder en samling af mapper, der hver især udgør en kompetence. Hver mappe indeholder alle materialer, der kan anvendes til den givne kompetence.

Hvert element – teori, øvelse, plakat osv. – er adskilt i egne PDF-filer. Det giver dig fleksibilitet til at vælge netop det indhold, du ønsker at arbejde med, og til at inkludere indhold fra andre forløb eller abonnementer. Du kan vælge at printe filerne og udlevere et forløbssæt til hver elev/ung i dit forløb, eller kun printe aktivitetsark til eleverne og vise resten på en projektor eller selv undervise og instruere din gruppe.

For at gøre det nemt for dig at finde indhold til de forløb, du skal undervise I, har platformen et nemt søge- og filtreringssystem, der lynhurtigt finder relevante undervisningsmaterialer til dig.

Prisen på et abonnement afhænger af, hvor mange spor din skole har. Du kan se priserne i tabellen herunder. Prisen giver adgang til det givne abonnement for alle lærere på din skole i ét år fra den dato, abonnementet købes.

AbonnementSkole med 1-2 spor på en årgangSkole med 3 el. flere spor på en årgang
Indskolingen4.900 kr.8.900 kr.
Mellemtrinnet7.900 kr.11.400 kr.
Udskolingen7.900 kr.11.400 kr.
Karrierelæring7.900 kr.11.400 kr.
Projektbaseret læring7.900 kr.11.400 kr.
Leg og bevægelse3.500 kr.4.900 kr.
 

Du køber at abonnement til din skole ved at bruge vores butik her på hjemmesiden. Du kan betale med EAN, faktura og almindeligt betalingskort.

Du kan se en oversigt over alle abonnementerne i shoppen.  Alternativt kan du tilgå produktsiden for hvert af de enkelte abonnementer ved at trykke på dem herunder:

Indskolingen: https://milife.dk/vare/milife-indskoling-abonnementet/
Mellemtrinnet:  https://milife.dk/vare/abonnement-til-mellemtrinnet/
Udskolingen:  https://milife.dk/vare/abonnement-til-udskoling/
Karrierelæring: https://milife.dk/vare/milife-udd-til-unge-abonnement/
Projektbaseret læring: https://milife.dk/vare/abonnement-til-projektbaseret-laering-pbl/
Leg og bevægelse: https://milife.dk/vare/milife-leg-og-bevaegelse-abonnement/

Du klikker ind i shoppen https://milife.dk/vare-kategori/abonnement/. Der kan betales med EAN, med betalingskort eller med en faktura.

Det bliver de løbende. I vores nyhedsbrevene er der ofte en øvelse eller plakat med, og det bliver lagt ind i gratis BASIS abonnement, hvor det ligger indtil næste nyhedsbrev. Herfra kan du downloade gratis.

MiLife tilbyder gratis at give dine lærere en introduktion og gennemgang via Teams. Kontakt os for at få mere information og planlæg et tidspunkt. Varigheden er ca. 30 minutter, og deltagerne vil også få mulighed for at stille spørgsmål. Du kan kontakte os ved at ringe til os på 58521600 eller skrive på [email protected].Vi anbefaler, at du ser denne korte instruktionsvideo. Har du flere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 58521600 eller skrive på [email protected].

Når I har købt og betalt abonnementet, åbner vi op for jeres adgang kort tid efter. I kan tilgå platformen via knappen øverst til højre på siden her eller direkte via app.milife.dk.

Vores platform understøtter UNI Login, så du kan logge ind med dit UNI Login, som de plejer. Hvis du i stedet skal have adgang med en e-mail adresse, skal du kontakte os, da vi skal tilknytte dig manuelt til skolen eller institutionen. Vi kan også oprette andre brugere på skolen. Det kræver blot, at I sender deres navn og e-mail adresser til os.

Nogle brugere arbejder på flere skoler med forskellige institutionsnumre, og det kan skabe forvirring i forbindelse med adgangen. Du skal gå ind på dashboardet og klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne. Dér skal du tjekke, at du har valgt den rigtige skole/det korrekte institutionsnummer på den skole, der har købt abonnementet. Så skulle det virke.

Hvis du har glemt adgangskoden til dit UNI Login bruger, kan du finde en vejledning hos Styrelsen for IT og Læring her.

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du på siden for login på app.milife.dk vælge e-mail som login, og på det næste billede trykke på knappen ”Glemt adgangskode?”. Indtast din e-mail og tryk på ”Indsend” for at få tilsendt et link til at nulstille dit kodeord. Vær opmærksom på, at den mail du modtager, kan ende i spam.

Virker dette ikke, kan du kontakte os på 58521600 eller bruge chatfunktionen på vores hjemmeside eller skrive til os på [email protected].

Abonnementer er forudbetalt. Et abonnement til undervisningsmaterialer varer i 12 måneder fra den dag, I bestiller det. Det fortsætter automatisk, medmindre I opsiger dette en måned før udløbsdatoen jf. vores handelsbetingelser.

Jeres abonnement fornyes ved, at der bliver sendt en faktura til skolen eller institutionen en måned før abonnementets udløb. 

Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis I ikke ønsker at fortsætte. Opsigelse skal foregå skriftligt til [email protected] senest en måned før jeres abonnement udløber. Hvis du vil vide mere, kan du tilgå vores handelsbetingelser.

Når skolen har købt et eller flere abonnementer, har alle lærerne og pædagoger, der er tilknyttet det pågældende institutionsnummer adgang til alle materialerne enten via Uni Login eller egen mail, men materialerne må aldrig deles med andre udenfor skolen. Det er endvidere heller ikke tilladt at opbevare materialerne permanent på din egen PC.  De skal slettes, når du har anvendt dem i din undervisning.

Det må du ikke, fordi skolen har betalt for dem, og materialerne skal og må kun bruges på denne skole. Hvis du stopper på skolen, skal skolen underrette os.

Undervisningsmaterialerne er beskyttet af ophavsret. Hvis din skole er udpeget som kontrolskole kan du læse Copydan Tekst & Node’s vejledning til indberetningsskolerne her.

Ja. Hos MiLife påtager vi os et stort ansvar for at sikre dine personlige oplysninger. Hvis du vil vide mere kan du tilgå vores privatlivspolitik her.

Hvis du finder en fejl i et materiale, vil vi være rigtig glade, hvis du tager dig tid til at fortælle det til os, så vi kan rette det. Når materialet er blevet opdateret, giver vi dig besked via e-mail. Send din mail med rettelser til [email protected]

Kontoret og supporten er åbent fra 8-16.00 alle hverdage. Du kan komme i kontakt med os på 58521600, via chatten eller  [email protected]

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så book et uforpligtende opkald fra os. Vi  hjælper meget gerne med at afklare behov og løsninger.  

Med abonnementet kan I vælge mellem 13 forskellige temaer samt Mindful skole – et særligt univers med mindfulness øvelser til børnene.

Temaerne  indeholder opgaver og øvelser, der øger elevernes forståelse af sig selv og deres måde at indgå i sunde relationer med hinanden. Børnene lærer desuden et vigtigt ordforråd til at kunne beskrive sig selv, deres følelser og relationer til medelever, lærere og familien.

Sammen med de mange forskellige opgaver får I med abonnementet en masse illustrationer, spil og meget mere, der gør jeres undervisning alsidig og bredtfavnende .

Eleverne kan arbejder videre med temaerne fra  indskolingen i HER ER JEG, når de rykker op  i 3.klasse og opefter.

Med dette abonnementet kan I som lærere og pædagoger  designe egne målrettede undervisningsforløb i personlig og social/relationel kompetenceudvikling, der bygger ovenpå det, børnene lærte i de små klasser.

Eleverne lærer, hvordan de kan udvikle deres  kompetencer  indenfor disse områder:

 • deres vaner, komfortzone og mindset; styrker og værdier.
 • kommunikation og kropssprog.
 • følelser og konflikthåndtering.
 • relationer og venner. 

Desuden evaluerer eleverne deres egen indsats.

I kan arbejder videre med kompetencerne i udskolingen og 10. klasse med  KEND DIG SELV & DIG OG ANDRE, men på et højere niveau og med større kompleksitet. 

Med dette abonnement kan I designe målrettede  undervisningsforløb i personlig, social og relationel kompetenceudvikling, der styrker elevernes fundament til at være uddannelses- og livsparate. Eleverne opnår. større selvindsigt og ny bevidsthed om emner som fx

 • egne værdier, styrker og personlige ressourcer.
 • hvordan hjernen fungerer, hvordan de kan bryde vaner og turde være mere kreative.
 • kropssprogets betydning, og hvordan de øger selvværdet og fastholder et positivt selvbillede.
 • aktiv lytning, og hvordan de bruger følelser konstruktivt, udvikler empati og deres relationelle kompetencer.
 • egne konfliktstile og konflikthåndtering.
 • stresssymptomer og mindfulness.
 • give og modtage feedback, og hvad der får gruppearbejdet i skolen til at fungere.

Med abonnementet har skolen bl.a. adgang til 

 • Roadmap over MiLife PBL-model.
 • Samtlige materialer til alle faserne i et projektbaseret læringsforløb – både til eleverne og til lærerne:

1. Opstart
2. Planlægning 
3. Gennemførsel
4. Afslutning

 • Rubrics til læringsmål og evaluering
 • Lærerens planlægningsværktøjer

 • Projektledermanual til lærere
 • Aktiviteter til projektledelse for elever
 • Feedback skabeloner og metoder
 • Ekstra projektressourcer
 • FUTE Future Teaching Metodekort (metoder til designtænkning og co-creation)

DIT ROADMAP er et unikt koncept for unge uddannelserne, UU vejledere, den ­kommunale ungeindsats m.fl.

Med dette abonnement har I adgang til de mest nytænkende og strukturede  undervisnings-materialer i  karrierelæring for unge.

Karrierelæringsprocessen med DIT ROADMAP foregår i fire faser:

1. fase: KEND DIG SELV
2. fase: UNDERSØG MULIGHEDERNE
3. fase: FOKUSER PÅ DINE MÅL
4. fase: FÅ DET TIL AT SKE

Hver fase er delt ind i en række opgaver og delprocesser, som eleverne arbejder med, og som fører dem frem til en endelig målbeskrivelse og handlingsplaner.

Dertil  65 tips og råd til at blive eksamens- og præstationsparat.

I Gratis BASIS kan du for det første se, hvordan de øvrige abonnementer er bygget op og fungerer med mapper og søgefunktion, og for det andet har du bl.a. fri adgang til:

 • Inspiration fra de øvrige abonnementer indenfor personlig og social kompetenceudvikling for alle klassetrin, karrierelæring, projektbaseret læring mv. 
 • Opgaver til at teste din egen lærings- og undervisningsstil og præferencer mv.
 • Udvalgte teorier, forskningsresultater og undersøgelser i socio-emotionel læring

Med MiLife Leg og Bevægelse har I adgang til et kæmpeunivers af understøttende og supplerende materialer til at gøre jeres undervisning mere alsidig og aktiv –  i alle fag! Hele skolen får adgang til flere end 500 øvelser og aktiviteter!

Materialerne er delt op i tre områder:

1. MINDBOX: Aktiviteter til at skabe ro, fokus og refleksion, og fremme elevernes trivsel. 

2. BRAINBOX: Aktiviteter, der udvikler elevernes kreativitet og mentale fleksibilitet, og fremmer elevernes dannelse.

3. PLAYBOX: Spil, aktiviteter og lege, der skaber bevægelse, grin  og energi og fremmer fællesskabet. 

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife