fbpx
Søg
Close this search box.

Vores verden ville se meget anderledes ud, hvis enhver lærer så enhver elev som et lille mesterværk

HVEM ER JEG er socio-emotionel læring for de små elever

Hvordan lærer de små elever at forstå sig selv og forstå andre? Hvordan får de et sprog til at forklare, hvordan de har det, og hvordan de trives? Hvordan underviser du struktureret  og systematisk i de personlige og sociale kompetencer, der skaber selvindsigt, selvledelse og trivsel allerede i indskolingen?

Med dette abonnement får du og dine kolleger i indskolingen et enestående materiale til at kunne undervise eleverne i de socio-emotionelle kompetencer.  

HVEM ER JEG – abonnementet til indskolingen

Temaerne og alle aktiviteterne  i abonnementet til indskolingen “HVEM ER JEG” er med til at udvikle elevernes personlige og sociale kompetencer, og børnene lærer et vigtigt ordforråd til at kunne beskrive sig selv, deres følelser og deres relationer til kammerater. lærere og familien. 

Formålene er at øge elevernes selvindsigt og deres evne til at lede sig selv og kunne indgå i sunde relationer med deres klassekammerater. 

Efter 3. klasse kan eleverne arbejde videre med mange af de samme temaer med materialerne i  HER ER JEG. 

Eleverne arbejder blandt andet med deres mindset, følelser og deres kommunikation. Men gennem hele materialet er der et særligt fokus på, at eleverne kan omsætte deres nye viden til at kunne tage ansvar for at bidrage aktivt til stærke fællesskaber gennem udvikling af positive relationer og venskaber.

Således indeholder abonnementet øvelser, illustrationer, kort og spil i følgende temaer:

 

Temaerne i HVEM ER JEG:

1. tema: Hvem er jeg?
2. tema: Mig og min familie
3. tema: Vi er alle forskellige
4. tema: Mine karakterstyrker og dannelse
5. tema: Mine vaner og mit  mindset
6. tema: Min kommunikation og mit kropssprog
7. tema: Min konflikthåndtering 
8. tema: Mine relationer og venner   
9. tema: Mine følelser
10. tema: Min krop 
11. tema: Mine sanser 
12. tema: Min hjerne   
13. tema: Mine kreative styrker

Materialerne lægger op til en høj grad af involvering.  Du kan skifte mellem korte lærerstyrede oplæg, en masse praktiske opgaver og øvelser med muligheder for dialog og refleksion. I dette materiale har vi anvendt mange illustrationer, så det bliver let tilgængeligt for det enkelte barn.

Dertil har du adgang til en lang række små, sjove og hurtige Brain Break øvelser, vennebingo og andre sjove aktiviteter der giver bevægelse og pauser i undervisningen. Variation og aktivitet er centrale elementer for elevernes motivation og interesse for at lære.og tilegne sig ny viden.

Materialerne kan dels downloades som A4 eller A3 handouts eller vises på smartboard.

Vil i på kursus i 'HVEM ER JEG'?

Kurset afholdes som internt kursus. Deltagerne får som en del af kurset adgang til alle undervisningsmaterialer i HVEM ER JEG.  

På et kursus vil I blandt andet blive introduceret til metoder, didaktikken og det teoretiske fundament.  I kommer til at afprøve  øvelser og aktiviteter, som giver jer en god forståelse for, hvordan I bruger materialerne i klasserne.

Kontakt os på [email protected], hvis I  vi høre mere. 

Abonnementet indeholder følgende:

Herudover får  I 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til HVEM ER JEG konceptet eller kurset eller er i tvivl, om det er relevant for jeres kommune eller skole. Så book et opkald fra os, hvor vi meget gerne svarer på dine spørgsmål og hjælper med at afklare, om MILIFE koncepterne kan hjælpe jer. Det er ganske uforpligtende.

Det siger tidligere elever

Jeg lærte at bruge min hjerne på en ny måde. Jeg har lært at sætte ord og følelser på ting, jeg gør, uden at vide det.
Pernille
UngOdense
Jeg hedder Rasmus Nielsen, jeg er 12 år og går på Egtved Skole i 6. klasse. Jeg er på MILIFE, for så lærer man en masse om sig selv og hvad man er god til og styrker og sådan noget. Og så kan man bruge det til at se anderledes på tingene.
Rasmus
Egtved Skole
MILIFE byder ind med faciliterende forløb, hvor alle i rummet kommer i udvikling og får redskaber til at facilitere praksis med de unge.
Nurhayat
UngOdense
Sådan hjælper du din seksårige med at opbygge sunde forhold

Seksårige er meget interesserede i venskab og tilhørighed. De er nysgerrige efter at høre om venners liv, stiller spørgsmål og deler historier med hinanden. De kan deltage i samarbejdslege og er stadig mere følsomme over for social afvisning.

Hvad indeholder abonnementet HVEM ER JEG?

Vi giver dig herunder nogle små eksempler på de øvelser, der også  er i abonnementet. Som også indeholder forskellige  kort, spil, lege og aktiviteter som lærer børnene noget om mindset, vaner, venskaber, karakterstyrker, giraf- og ulvesprog, konfliktløsning m.m.

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife