fbpx
Søg
Close this search box.

SHOPMENU

Teambuilding INDOOR 1

Forfattere og redaktører: Vagn Strandgaard & Lotte Møller Sørensen

Teambuilding INDOOR 1 – 50 SAMARBEJDSØVELSER er skrevet til alle undervisere og facilitatorer, der ønsker inspiration og praktiske metoder til at udvikle grupper i bl.a. ungdoms-, efter- og folkeskoler og i andre uddannelsessammenhænge.

Således indeholder Teambuilding INDOOR 1 hele 50 teambuilding aktiviteter til gruppe- og teambuilding, som skaber energi og igangsætter refleksion og læring. Alle aktiviteter kan justeres i forhold til tid, længde, kompleksitet og materialer og på den måde tilpasses forskellige målgrupper. I bogens indledning finder du ligeledes et udførligt afsnit om sikkerhed i forbindelse med afvikling af teambuilding aktiviteterne.

Det gennemgående fokus i bøgerne er at udvikle gruppers og deltageres indbyrdes tillid og samarbejde og træne deres individuelle kompetencer i kommunikation, planlægning, lederskab, kvalitetstænkning og beslutningstagning. Derfor trækker aktiviteterne på forskellig vis på alle kompetencerne i MiLife-konceptet, så du som underviser har mulighed for at kombinere teori og praksis.  Dog understøtter aktiviteterne i høj grad Kompetence 12: Hvordan du arbejder i grupper og teams i Arbejdsbogen DIG OG ANDRE

Aktiviteterne i Teambuilding INDOOR 1 kan i princippet sagtens gennemføres uden opfølgning og refleksion. Det kan fx være relevant, hvis de indgår i en event med konkurrencer, hvor målet kun er at vinde. Men selv dér bør der som minimum være en feedbackrunde for at lære af fejlene og forbedre næste præstation.

Teambuilding INDOOR 1

Af Vagn Strandgaard & Lotte Møller Sørensen

DKK 149,00 ekskl. moms
DKK 186,25 inkl. moms

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer: 4014
Sprog: Dansk
Udgivelsesår: 2015
Indbinding: Limet hæfte
Format: 29,7 cm x 21 cm cm
ISBN: 978-87-91331-17-6
Antal sider: 74
Udgave: 1.
Oplag: 1.
Forlag: MiLife

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife