fbpx
Søg
Close this search box.
Søg
George-Armitage-Miller

Miller, George Armitage

1956
Chunking and the Magical Number 7 – Plus or Minus 2
Kilder:

Miller, G.A. (1956) The magical number seven, plus or minus two: Some limits on our capacity for processing information. Psychological Review, 63, 81-97.
Miller, G.A., Galanter, E. and Pribram, K.H. (1960) Plans and Structure of Behavior. New York: Holt, Reinhart & Winston.

“De fleste udfordringer med at forstå hinanden har mindre at gøre med, hvad der bliver hørt, end med, hvad der er hensigten, og hvad der er tolkningen.”

Miller fokuserede på studiet af mentale processer som hukommelse og bredden af opmærksomhed. Han foreslog at der er begrænsninger på vores kapacitet for at bearbejde information. Han indrømmede at han blev besat af hvor tit tallet 7 (plus eller minus 2) optrådte i hans studier af hvor præcist imellem et antal forskellige stimuli.

Senere studier har vist at antallet af informationer, der kan bearbejdes af den arbejdende hukommelse højst sandsynligt er mindre end 7, afhængig af længden og kompleksiteten af data.

“Ethvert ord medfører sine egne overraskelser og giver sine egne belønninger til det reflekterende sind. Deres fantastiske variation er en konstant glæde. Jeg tror ikke, at jeg er alene om dette – en fascination af ord deles af mennesker i alle lande og alle samfundslag.”

I MiLife Læringsrummet

  • Undgå at overloade dine elever med for kompliceret materiale.
  • Nedbryd materialet til mindre bidder af 5-9 stykker.
  • Accepter af elevernes spændvidde af opmærksomhed varierer betydeligt.
Søg
Alle teoretikere i alfabetisk ­rækkefølge

Tak for din tilmelding.

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du bekræfter tilmeldingen.

Med venlig hilsen
MiLife